Hirdetés

Telt ház, csúcsfoci, Dzsudzsák Balázs: ez Debrecen!

civishir.hu

2011.12.27. 21:15

Telt ház, csúcsfoci, Dzsudzsák Balázs: ez Debrecen!
Korhuték gáláztak ( Fotók: Ásztai Csaba)

Debrecen – Korhuték domináltak, a Hódos dugig volt, ráadásul a végére egy kis paprikás hangulat is kerekedett. És még csak az első napon vagyunk túl…

Hirdetés

Hirdetés

Ha még valakinek lettek volna kétségei, hogy az immár tizenegyedik alkalommal megrendezett Real Team-kupa nem komoly esemény, akkor az rögtön a kezdő sípszónál csalatkozhatott, hiszen már a kezdéskor nem kisebb nevek színesítették a zsúfolásig megtelt Hódos Imre Sportcsarnokot, mint Debrecen büszkesége, Dzsudzsák Balázs.

Dzsudzsi a lelátón izgulta végig a napot

De a nap folyamán még celebek sokaságával is találkozhatott a gyanútlan nagyérdemű, a magát mára egyértelműen a legnívósabb évvégi programmá kinövő kispályás tornán.

A Füredi verhetetlen

Aki a kétszeres bajnok, címvédő Füredi Söröző csapatát megveri, annak komoly esélye van a XI. Real Team-kupa megnyerésére. Tisztelettel megjegyezzük, ez nem könnyű feladat, tekintettel arra, hogy az idén veretlen DVSC-TEVA  csapatából nem kevesebb, mint hat játékos képviselteti magát, de a többiek sem „kutyák”. Nem is sikerült ez senkinek a torna nyitónapján: a Füredi hengerelt, három győztes meccsel abszolválta a csoportját. Leginkább a Szuper Divatáruház elleni mérkőzésen izzadtak meg Rezesék, no akkor sem az ellenfél tudása, inkább Bajzáték pszichológiai hadjárata tette próbára a „Lokit”. Az vesse Bajzira az első követ, aki másképp csinálta volna! Ám az egykori Loki-kedvenc, pár hete az NB I-ben ötöt vágó Bajzát Péter és nem kevésbé neves társai (Torghelle, Lázók, Regedei) harciassága is kevés volt a Spitzmüller vezette Füredihez, akik keménységben és technikai tudásban is felülmúlva ellenfelüket, mutatták meg, hogy ki az úr Debrecenben.

Csak a Komádi!

Fontos megemlíteni a nap meglepetéscsapatát és szurkolótáborát: a komádiak megmutatták, hogy küzdeni tudásból és szurkolásból is lehet róluk példát venni.

A Mezei-Vill hengerelt

A B-csoportban játszott a berettyóújfalui Mezei-Vill FC és a többiek. Trencsényiék esélyt sem adtak a másik három csapatnak, és simán masíroztak tovább a csoportból. A második helyet végül a nyíregyházi Standox szerezte meg, megelőzve a szerb Prologist.

Szerdán a helyzet fokozódik

Szerdán már három csoportban folynak a küzdelmek, többek között pályára lép az idősebbik Ludánszky-fiú, István vagy a békéscsabai Pozsár nevével fémjelzett Koroknai Autósiskola, a tiszafüredi Nemzeti Étterem, a lokista Szilágyi Péter vezette derecskei Diaster, sőt a futsalos menőkkel felálló Kohárik is, de bemutatkozik a házigazda Real Team is.

Az első mérkőzés 10 órakor kezdődik, a belépés továbbra is ingyenes.

XI. Real Team-kupa, szerdai program:
C csoport
1. 10:00 B52 - Tar Pizza-Sofém
2. 10:30 Kohárik Kft. - Nyírség Copy
3. 13:00 Kohárik Kft. - Tar Pizza-Sofém
4. 13:30 B52 - Nyírség Copy
5. 16:00 Nyírség Copy - Tar Pizza-Sofém
6. 16:30 Kohárik Kft. - B52

D csoport
1. 11:00 Koroknai Autósiskola - Labonczfa-Stabil FC
2. 11:30 Nemzeti Tiszafüred - Red Bulls-Szarvas Ker
3. 14:00 Nemzeti Tiszafüred - Labonczfa-Stabil FC
4. 14:30 Koroknai Autósiskola - Red Bulls-Szarvas Ker
5. 17:00 Red Bulls-Szarvas Ker - Labonczfa-Stabil FC
6. 17:30 Koroknai Autósiskola - Nemzeti Tiszafüred

E csoport
1. 12:00 CL Disaster - Profi Nyílászáró Centrum
2. 12:30 Real Team FC - Deportívó Nyakonrúglak
3. 15:00 Real Team FC - Profi Nyílászáró Centrum
4. 15:30 CL Disaster - Deportívó Nyakonrúglak
5. 18:00 Deportívó - Profi Nyílászáró Centrum
6. 18:30 Real Team FC - CL Disaster

Galéria

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.