Az Újváros kispályán is pengés

civishir.hu

2012.01.20. 15:17

Az Újváros kispályán is pengés
A tornagyőztes újvárosiak (Fotó: http://www.ligetkupa.cts.hu)

Nyíradony – Az NB II-ben újoncként igen szépen teljesítő Balmazújváros kispályán is megmutatta tudását: a Real Team-kupán harmadik lett a gárda, a nyíradonyi Liget-kupán pedig első.

Hirdetés

Nyíradonyban nagyszabású kispályás tornát rendeztek, és a busás pénzdíj, no meg a presztízs messzi vidékekről is ide vonzotta a csapatokat. Már a csoportmeccsek során ádáz küzdelem zajlott a pályán, az egyenes kiesés rendszerben pedig nagy meglepetések is születtek. Az egyiket éppen Debrecen élcsapata, a kispályás bajnok Ecuador szolgáltatta azzal, hogy már a nyolcaddöntőben búcsúzni kényszerült, miután 4–3-ra kikapott a hajdúhadházi Új-Zélandtól. A bravúros Új-Zéland sem vitte sokra, a legjobb négy közé jutásért büntetőkkel alulmaradt a Józsa All Stars gárdájával szemben. A józsaiak mellett a debreceni www.goool.hu, a tiszafüredi Nemzeti Étterem, illetve a Balmazújváros jutott az elődöntőbe.

Az újvárosiak a Józsaiakat verték 3–1-re, a www.goool.hu pedig a Nemzeti Étterem 3–2-es legyőzésével jutott a fináléba. A „nemzetisek” vigasztalódtak a harmadik hellyel, miután 4–2-re verték Józsa büszkeségeit. A finálé is szoros meccset és rendkívüli izgalmakat hozott: a Balmazújváros egy góllal jobbnak bizonyult (3–2), s ezzel elhódította a Liget-kupát.

Szóljon hozzá!

Hirdetés