Hirdetés

Az Armada hozta, amit Debrecen várt tőle

civishir.hu

2011.10.10. 20:19

Az Armada hozta, amit Debrecen várt tőle
Berecz kettőt vállalt (fotó: archív/armadafutsal.hu)

Debrecen – A DEAC-Armada futsal csapata hazai pályán magabiztosan fektette két vállra a szombathelyi Haladást. Az MVFC K.O.-val győzött a fővárosban.

Hirdetés

Hirdetés

Fúvós és ütős mini együttes, valaminnt nagyjából háromszáz néző várta a kezdéskor a csapatokat és azt, hogy a DEAC az utóbbi hetek gyengébb játéka után megszerezze második győzelmét. Gyors gólváltás után már a 4. percben 1-1 állt az eredményjelzőn, ám Berecz a 15. percben ismét betalált, sőt a félidő vége előtt Szécsi is, így 3-1-es hazai vezetéssel fordultak a csapatok..

A második félidőben a hazaiak elsősorban a biztonságra ügyeltek és a kontrákra hagyatkoztak, míg az Haladás erejéből nem futotta többre, mint kósza támadásokra. A 35. percben egy DEAC-támadás során a vendégek játékosa szerencsétlenül ért a labdához, amely a kapust megtévesztve a kapuba gurult (4-1). A Szombathely ezután már hiába próbált vészkapust is bevetni, a hazaiak taktikusan játszva kibekkelték a hátralévő időt, és megérdemelten nyerték meg a találkozót.

Férfi Futsal NB I. 6. forduló:
DEAC Futsal Club – Admirál Haladás 4-1 (3-1)
Debrecen, 300 néző. Vezette: Varga (Nagy, Takács)
DEAC-Armada: Szalánczi – Tomescu, Szécsi, Fekete, Siska. Cserék: Sánta, Angyalos, Kiss, Berecz, Nagy Zs., Puie. Edzők: Kozma Mihály.
Haladás: Németh – Czeglédi, Horváth, Jáger, Bagó. Cserék: Matyi, Koronczai, Halmos, Örkényi, Egle, Kádas, Kottán. Edző: Pálmay Tamás.
Göllövők: Berecz (4., 15.), Szécsi (19.), Kottán (öngól, 35.), illetve Kádas (4.)

A Mezei-Vill a fővárosban vendégszerepelt és aratott kiütéses, 7-1-es győzelmet. A brazil Michel Melo parádézott és 4 gólt vállalt az MVFC sikeréből.

MAFC BME Docler Akadémia - MVFC Berettyóújfalu 1-7 (0-1)
Játékvezetők: Szőts Gergely, Kovács Gábor, Antal Szabolcs
MAFC: Dr. Varró Dániel - Csernai Gábor, Munkácsi Richárd, Fritz Attila, Fazekas Bálint
Cserék: Baki Balázs, Bártfai Endre, Máthé András, Hudák Ádám, Kertész Gergő, Andorka Kristóf, Krányecz Csaba. Edző: Csernai Gábor
MVFC: Tihanyi Csaba - Trencsényi János, Lovas Norbert, Michel Melo José, Nagy István
Cserék: Leonardo Da Silva Mendes, Gál István, Póta Balázs, Nagy Roland, Nagy Tamás, Kolompár Zsolt, Pallai Gábor. Edző: Turzó József
Gólszerzők: Póta 6., Michel 22., Lovas 22., Léo Mendes 24., Michel 24., Michel 28. ,Michel 31. , illetve Fritz 40.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.