Aggódunk Polyák Balázsért!

civishir.hu

2011.12.31. 13:08

Aggódunk Polyák Balázsért!
Polyák Balázst hordágyon kellett kivinni (Fotó: Kaltenecker Krisztián/Cívishír)

Debrecen – A Real Team-kupa döntőjében a Viktor Security kiváló játékosát, Polyák Balázst egy horrorisztikus esés után kórházba kellett szállítani. Frissítve!

Hirdetés

A döntő második félidejében egy levegőbe szálló labdát a lokista-füredis Rezes ollózva próbált kapura lőni. Egyszerre ugrottak fel a labdáért a mögötte álló Polyákkal, aki – miután a feje találkozott Rezes lábával – magatehetetlenül esett a földre. A brutális jelenetet néma csend követte a csarnokban, hiszen a játékos mozdulatlanul feküdt a földön. Az eszméletlen labdarúgóhoz azonnal rohantak a helyszínen tartózkodó egészségügyiek – szerencsére a csarnokban nézőként két orvos is volt, aki a segítségére sietett. A gyors ellátásnak köszönhetően a játékos magához tért, majd a rémületből felocsúdó nézők vastapsának kíséretében vitték le a pályáról. (Rezest láthatóan megviselte a baleset, ezt követően már nem is lépett pályára). A Cívishír értesülései szerint Polyákot a Kenézybe szállították, majd átvitték a Klinikára. A focista súlyos arcsérülést szenvedett; állapotáról későbbre ígértek tájékoztatást.

Szombaton késő délután a sportolóhoz közel állóktól megtudtuk, jól van, nem kellett megoperálni, már otthonában lábadozik.

Ezúton is kívánunk neki gyors felépülést!

Szóljon hozzá!

Hirdetés