Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A menők eddig továbbmentek; szombaton Dzsudzsák is pályára léphet Debrecenben

| 2012. 12. 29. | 11:05:50
A második nap is zsúfolásig telt ház a Hódosban, a tavalyi harmadik majdnem elbúcsúzott, a nap végére volt egy kis pfújolás is.
A menők eddig továbbmentek; szombaton Dzsudzsák is pályára léphet Debrecenben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pénteken a XII. M3 Outlet Real Team Kupa négy csoportjában zajlottak a küzdelmek. Az D csoportban az ebesi a CGB-Taskó csapata mögött a torna főszervezőjének, Debreceni Péternek a csapata, a Real Team jutott tovább a vasárnapi középdöntőkbe. Az E jelű kvartettben a Szakály Dénes vezette Túrós Batyu simán lépett tovább, másodikként a debreceni fiatalokból álló Garda Étterem örülhetett. Az F csoportban a karcagi Labonczfa és a szoboszlói B-52 gárdája között dőlt el a csoportelsőség egy szoros mérkőzésen, a karcagiak elsőként, a B-52 másodikként végzett és jutott tovább. A legnagyobb izgalmakat a G csoport hozta, ahol a tavalyi harmadik Koroknai Autósiskola rögtön vereséggel kezdett a nyírmadaiak ellen. Koroknaiék vesszőfutása tovább folytatódott, hiszen második mérkőzésükön a debreceni agárosok ellen is csak egy ikszre futotta, ráadásul a DASE az utolsó pillanatban még kilencest is hibázott. A csoport negyedik csapata, a Szertár mindkét meccsét nyerve továbbjutott, és bár az utolsó fordulóban a DASE csapata nagy arányú győzelmet aratott a teljesen elfáradó madaiak ellen, a Koroknai Autósiskola hattal nyert a kiengedni látszó Szertár Sportbolt CTS ellen, és ezzel a sírból hozta vissza a továbbjutást. A közönség ki is fejezte nemtetszését a szokatlan eredmény(ek) miatt.

Szombaton újabb nagyágyúk jönnek

H csoport: A csoport legerősebb csapata a tiszafüredi Nemzeti Étterem. Az eredetileg strandfocitornákra szerveződött csapat több NB I-es futsal mérkőzéssel rendelkező játékost is felvonultat. Ebben a kvartettben érdemes lesz figyelni még a derecskei CL Disaster gárdájára, akik rendszeres résztvevői tornánk középdöntős szakaszának. A miskolci Interstop-SG Therm és a debreceni Hedge Hair-Corpus Fittnes pedig készen áll kihasználni az esélyesebbek hibáit.

I csoport: Évről évre a torna egyik esélyesének számít a dabasi Kohárik Kft. együttese, de az igazán kiugró teljesítmény még várat magára. Az egyik leginkább várt kvartettben szerepel még az orgoványi Vi-Szövi. Az MTK akadémiáján pallérozódó társaság, az egyik leglabdabiztosabb csapat, szellemes, látványos és szórakoztató támadójátékuknak köszönhetően hamar elnyerték a közönség szimpátiáját. Az egész torna üde színfoltjai lehet a tiszavasvári Kis-Ház és a többek között ifj. Sándor Tamással felálló DVSC fiatalokból álló Új Generáció-Belga Söröző.

J csoport: Ebben a csoportban szerepel a címvédő szolnoki Viktor Security együttese. A torna védjegyének számít Dzsudzsák Balázs pályára lépése, a kilátogatók idén is gyönyörködhetnek majd a  a Dinamo Moszkva klasszisának megoldásain. Valószínűsíthető, hogy a 2008-as és 2011-es tornagyőztes alakulat testén át vezet majd az út a végső győzelemhez. A kupa egyik legnagyobb hiányzója a sérült Kovacsics Károly lesz, a torna korábbi gólkirályának távollétében a többiekre nagyobb teher hárul majd. Igazi sztárparádét ígér a debreceni Joma Shop fellépése is, a Tisza Tibor vezette csapat már a csoportban komoly erőfeszítésekre késztetheti majd a címvédőt. A debreceni Borudvar és szintén debreceni Kalóz Pub gárdáira nehéz feladat vár a csoportból való továbbjutás kiharcolásáért.

K csoport: Az utolsó négyesből mindenképpen kiemelkedik a tavaly az elődöntőig menetelő debreceni székhelyű együttes a Szuper Divatáruház. A Bajzát Péterrel, Németh Norberttel felálló együttes számos NB I-es játékost vonultat majd fel, évről-évre egyre előrébb végeznek, idén nem titkolt céljuk a torna megnyerése. Ennek érdekében hívták el a paksi Simon Attilát és Lázok Jánost, a kispesti Délczeg Gegelyt és a győri Völgyi Dánielt, akik szintén nagy spílerek kispályán is. A hajdúszoboszlói Aqua-General, a komádi nagypályás csapata a KSE és a debrecencity.com nagyjából hasonló eséllyel pályázik a második, még továbbjutást jelentő helyre.

Az eredményeket és a torna alalkulását a XII. M3 Outlet Real Team Kupa hivatalos oldalán követhetik

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Marozsán kikapott, de 185 ezer dollárral gazdagodott
Marozsán kikapott, de 185 ezer dollárral gazdagodott
A szoboszlói teniszező a negyeddöntőben búcsúzott.
Hirdetés
Hirdetés
Hajdú-Biharban még mindig sok influenzás van
Hajdú-Biharban még mindig sok influenzás van
Hazánkban akut légúti fertőzés tüneteivel 207 900 ember keresett fel orvost.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Letették a logisztikai csarnok alapkövét Ebesen
A cégcsoport érdekeltségein keresztül már Debrecenben is jelen van. Zöld és lakosságbarát.
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Pert nyert a Forbes a Hell cég ellen, azaz le lehet írni a milliárdos tulajdonosok nevét
2019-ben a személyiségi jogok megsértése miatt nyújtottak be keresetet a bíróságra.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés