A fővárosi egyetemisták jobbnak bizonyultak a debrecenieknél

civishir.hu

-1.11.30. 00:00

A fővárosi egyetemisták jobbnak bizonyultak a debrecenieknél

Hiába a félidei vezetés, a vége sima vendégsiker lett.

Hirdetés

A MAFC már korábban biztosította helyét az első osztályban, így őket már nem nyomta a győzelmi kényszer, ellentétben a DEAC-al, akiknek minden győzelem létfontosságú volna. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott kevés helyzettel. Az egyik ilyen helyzetet váltotta gólra Berecz Zsolt a 12. percben, beállítva ezzel a félidei eredményt.

A második félidőt a vendégek kezdték jobban és egyre több helyzetet dolgoztak ki Szalánczi kapuja előtt, bár ekkor még jól állta a rohamokat a hazai gárda. A vendégek egyenlítésére a 26. percig kellett várni, amikor is egy vendég szögletrúgás után egy védekezési hibát kihasználva egyenlített Fritz Balázs. A bekapott gól megzavarta a hazaiakat, majd Polyák Balázs kiállítása borzolta a kedélyeket, illetve hozta kellemetlen helyeztbe a hazai gárdát. Az emberhátrányt sikerült kivédekezni, majd már teljes létszámban egy kontratámadás révén megszerezte a vezetést a MAFC. Két perc múlva egy szabálytalan szerelés után - Angyalost taglózták le a saját kapuja előtt - a bírói síp néma maradt és a műegyetemisták köszönték szépen a lehetőséget és megszerezték a harmadik góljukat. Hat perccel a mérkőzés vége előtt a hazaiak 5-4 játékra tértek át, amit a MAFC jó védekezéssel vert vissza és a kontrákból rendre betalált. A DEAC kisbüntetőből, majd 6 méteresből szépített, de szorossá nem sikerült tenni a mérkőzést.

Férfi Futsal NB-I alsóházi rájátszás 8. forduló
DEAC Futsal Club - MAFC 3-7 (1-0)
Játékvezetők: Lovas László, Viczián Mátyás
DEAC Futsal Club: Szalánczi Zoltán, Angyalos András, Fekete Viktor, Nagy Imre, Berecz Zsolt. Edző: Darányi Antal
Cserék: Elek Gergő, Polyák Balázs, Kovács István, Tar Gergő, Varga Dániel, Nagy Zsolt, Milbik Kálmán
MAFC: Papp Endre, Fehér Krisztián, Komáromi Péter, Öreglaki Norbert, Kulik Renátó. Edző: Kőrösi Zoltán
Cserék: Fuartes Moratilla Eduardo, Fritz Balázs, Csernai Gábor, Andorka Kristóf, André Béla, Munkácsi Richárd
Gólszerzők: Berecz Zsolt (12', 35', 37'), ill. Fritz Balázs (26'), Öreglaki Norbert (31', 37', 38'), Komáromi Péter (33'), Fehér Krisztián (36'), Munkácsi Richárd (38')
Sárga lap: Berecz Zsolt (33'), ill. Öreglaki Norbert (24')
Piros lap: Polyák Balázs (28'), ill. Csernai Gábor (37')

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.

Szóljon hozzá!

Hirdetés