Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

DSC-SI: eredményes atléták

| 2009. 10. 24. | 12:28:04
Debrecen - A nehéz időkben is megállják a helyüket: szezonzáró, értékelő, díjátadó összejövetelt rendezett a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola atlétaközössége.
DSC-SI: eredményes atléták
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szezonzáró, értékelő, díjátadó összejövetelt rendezett a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola atlétaközössége. A kiváló felnőtt és utánpótlás versenyzőknek és edzőiknek szerencsére volt mihez gratulálniuk egymásnak: az elmúlt évadban felnőtt és korosztályos világversenyeken, valamint az országos bajnokságokon is remek eredményeket értek el a DSC-SI sportolói, összességében jobbakat, mint az előző esztendőben.

Az összegyűlteket Kalmár Róbert szervezési és marketing osztályvezető, a Debreceni Sport Szolgáltató Kft. ügyvezetője köszöntötte, míg a részletes szakmai értékelést a jövőben Dániában edzősködő Skoumal Péter szakosztályvezetőtől hallhatták a debreceni atlétika képviselői. Volt mit értékelni, hiszen a Sportcentrum versenyzői a felnőtt világbajnokságtól az U23-as Európa-bajnokságon és az Universiadén át a magyar bajnokságokig mindenütt képviseltették magukat, többségük ráadásul egyéni csúcsokkal bizonyította rátermettségét.

Orendi Mihály, a Sportcentrum ügyvezető igazgatója szintén bravúros teljesítményről beszélt, amikor arra utalt, hogy a jelenlegi gazdasági viszonyok ellenére egyetlen versenyszereplés, edzőtábor vagy tréning sem maradt el pénzhiány miatt, ami valóban jelentős eredmény a mostani forráshiányos időszakban. A szezonzáró főszereplői természetesen a sportolók voltak, minden korosztályban. Hat fiatal tehetségének és szorgalmának köszönhetően a kiemelten „menedzselt” atléták körébe került: Horváth Tibor (edző: Donka László), Zilahi Krisztián (edző: Donka László), Lesku Norbert (edző: Suba László), Szarvas Dóra (edző: Suba László), Soltész Renáta (edző: Suba László) és Kocsis Máté (edző: Tömöri István) előtt szép jövő állhat.

Az év legeredményesebb leány utánpótlás sportolója Kerekes Gréta lett (edzője Donka László), míg a fiúknál ugyanezen korosztályban Koroknai Tibor (edzője Giczei Csaba) kapott elismerést. A felnőtteknél az évad legeredményesebb hölgyatlétájának járó díjat Aradi Bernadett kapta (edzői: Lázár Magdolna, Aradi János), míg a legeredményesebb férfi sportoló a magasugró Harsányi Olivér lett (edzői: Skoumal Péter és Szabó Robert).

A rendezvényen az atlétikai szövetség részéről megjelent az egykori kiváló futónő, Benéné Lipcsei Irén, s az is említésre méltó, hogy részt vett az összejövetelen a világbajnoki bronzérmes tízpróbázó, Zsivoczky Attila, valamint az idén remekül szereplő vb-induló 800-as, Kazi Tamás is, akik valamennyien sokat tettek, tesznek azért, hogy éljen a debreceni atlétika.

T. Cs. Zs.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Magyar Péter után Bayer Zsolt is utcára hív
Magyar Péter után Bayer Zsolt is utcára hív
Eljött az idő, hogy erőt mutassanak „a normális emberek” – mondta.
Hirdetés
Hirdetés
Emberhátrányban kapott ki a Debrecen Felcsúton
Emberhátrányban kapott ki a Debrecen Felcsúton
A Puskás Akadémia hamar gólt szerzett; a Lokinak a kiállítás után esélye sem volt a győzelemre.
Gazdaság
Adóbevallás: pár nap múlva lejár a határidő
Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról.
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban – Debrecenben is
A Vodafone folyamatosan fejleszti hálózatát.
Három réteget hozna helyzetbe a Civil Fórum Debrecen
Másként képzelik el a lakásprogramot.
Orbán Viktor Debrecent hozta fel példaként
Amikor pénzről van szó és gazdaságról van szó, akkor a valóság inkább az együttműködés felé mutat - jegyezte meg a kormányfő.
Ki tartja majd rendben a debreceni uszodákat?
Keresik a megfelelő vállalkozót.
Támogatott tartalom
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
A DV Parking Kft. tájékoztatója.
Síncserére készül a DKV
Síncserére készül a DKV
Nyílt beszerzési eljárás.
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára.
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Minden korosztály otthon érezheti magát