Hirdetés

Közös legózás, közös élmény a családoknak Debrecenben

kockabaratok.hu

2017.11.03. 14:45

Közös legózás, közös élmény a családoknak Debrecenben
Fotók: kockabaratok.hu

Ahol a gyerekkori álmok valóra válnak.

Hirdetés

  • Időpont

    2017.11.03. 09:00

  • Helyszín

    4031 Debrecen, Kishatár út 7.

Akik Debrecen környékén laknak, és szívesen összekötnék a nagybevásárlást egy ingyenes családi LEGO®-zással, azoknak a megvalósult, közös élményekről szól november első hétvégéje.

Akik november 3-5. között a Kockabarátok kiállítói csapatának játszóházai, kitelepülése felé veszik az irányt az Auchan folyosóján, azok biztosan felejthetetlen élményben részesülnek. Haditechnika, élethű modellautók, interaktív gépezetek, kalózos, Star warsos, szuperhősös és még sok más téma, valamint közös építési lehetőség vár ugyanis rájuk. No és egy helyszíni kvíz LEGO® nyeremények.

A helyszínen reggel 9 és este 7 között található meg a LEGO® csapata. Talán ugyanennyire lényeges, hogy minden program ingyenes lesz a mostani alkalommal is. Egy 35 méteres szakaszon kaptak helyet egyedi építményeik és személyes gyűjteményeik néhány klassz darabja. A kicsik és nagyok láthatnak tankokat, repülőket, kidolgozott, élethű modellautókat, de hatalmas hadihajónk, a német Scharnhorst mása is ott vár majd rájuk a folyosón.

Lesznek még Star warsos építmények, a LEGO® város utcáit megidéző életképek, de elmerülhetnek a látogatók a legénységgel portyára induló kalózhajóink részleteiben is. A témák között találkozhatnak Spongya Bobbal, szuperhősökkel, Chima és Ninjago építményekkel.

A látnivalók mellett LEGO® és LEGO® DUPLO®, valamint kocka játszóházakban engedhetitk szabadjára építői ötleteiket a családok, de irányíthatnak LEGO® villamost és vonatot is. A tapintható élményekhez tartoznak még pneumatikus asztaluk elmés gépezetei, ezeknél kézi hajtású motor és karok segítségével csak a résztvevőkön áll, melyik alkotás milyen mozgást végez.

A Kockabarátok kiállítások egyik állandó és kedvelt programja a kvíz. Itt a látnivalókhoz kapcsolódóan tesznek fel kérdéseket, a helyes válaszokat pedig nyereményekkel díjazzák. Ahhoz, hogy részt vehessen a kiállítást követő sorsoláson, két dolgot kell tenni:
  1. Minden feladványra helyesen válaszol

  2. A lapot kitöltve leadja a munkatársaknál

A sorolás eredményéről a kiállítás után tájékozódhatnak, a neveket Facebook-oldalukon fogják közzétenni.

AuchanDebrecenLego

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.