Hirdetés

Hirdetés

Helló, hideg! Viszlát, zsírpárnák!

2018.01.30. 13:07

Helló, hideg! Viszlát, zsírpárnák!

Szabadulj meg a nem kívánt kilóktól könnyedén. (X)

Hirdetés

Hirdetés

Felejtsd el a zsírleszívást és a koplalást! A zsírfagyasztás hatékony és fájdalommentes módszer, a kezelt páciensek 100 százalékánál működik.

Nyakunkon az igazi tél, a szürke "nemszeretem idő". Ilyenkor szinte mindig fázol, és utálod a hideget. Nem csak te viseled nehezen a röpködő mínuszokat, hanem a zsírsejtjeid is. Van egy jó hírünk: zsírfagyasztással előnyt kovácsolhatsz még a hidegből is! Az USA-ban a zsírleszívás alternatívájaként emlegetik ezt a módszert, ugyanis végleges megoldást nyújt a nem kívánt zsírpárnák eltüntetésében. Mi lehet annál jobb, mint hogy fájdalmas beavatkozás nélkül szabadulhatsz meg a kilóktól?

Hiába mozogsz rendszeresen, és már mindenféle diétát kipróbáltál, mégis elmaradt a várt eredmény? Itt az idő, hogy kipróbáld a kriolipolízist (zsírfagyasztást). A módszer ugyanis hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak.

A technológia lényege, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. A kezeléssel ezek elhalnak, és hónapokon át folyamatosan, természetes úton bomlanak le.

Egy terület kezelése átlagosan 30-40 percig tart, de egy alkalommal akár két felületen is elvégezhető. Havonta való ismétléssel elérheti a kívánt eredményt, hiszen már 2-5 zsírfagyasztás is elég a zsírpárnák eltüntetéséhez. A végleges eredményre megéri várni, hiszen a kezelt páciensek 100 százalékánál működik ez a teljesen fájdalommentes kezelés!

Az Álom Alak Stúdióban az 1 alkalmas krolipolízis-zsírfagyasztás most 12 000 forint helyett csak 7 500 forint. Kattintson az ajánlatért!

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.