Hirdetés

Hirdetés

Hazai pályán írnának történelmet a debreceniek

2018.11.15. 16:51

Hazai pályán írnának történelmet a debreceniek
Szeretnék megmutatni, hogy komoly munka áll a sikereke mögött (Fotó: Debrecen Gladiators)

Bajnokit döntőt vívnak az ifjú Gladiatorok.

Hirdetés

Hirdetés

A Debrecen Gladiators U19-es amerikaifutball-csapata vasárnap az aranyéremért küzd a korosztályos bajnokságban. A helyszín pedig a debreceni DASE pálya lesz! A Gladiátorok történetük során még nem voltak U19-es bajnokok, így most a cívisvárosban írnának történelmet.

A Gladiators a Budapest Cowbels-zel mérkőzik meg a bajnoki aranyért. A felek idén már összecsaptak egyszer a fővárosban. A debreceniek idegenben 28 pontot adtak a Kolomposoknak és egyet sem engedtek (28-0). Most azonban kijelenthető, hogy egy sokkal kiélezettebb párharcot láthat majd a debreceni közönség. A fővárosiak a visszavágás vágyával fűtve érkeznek majd Debrecenbe.

A mostani U19-es csapat három éve épül, U17-ben kétszer már aranyérmet nyert. A sokéves tapasztalat, a jó alapképességek és a csapatmentalitás állnak a sikerek mögött. Szeretnénk mindenkinek megmutatni, hogy nagyon komoly befektetett munka eredménye a mostani U19-es Gladiators-siker

– tekintett a bajnoki döntő elé Szűcs Botond, a Gladiators vezetőedzője.

A Gladiators-Budapest Cowbells U19-es döntő vasárnap 13 órakor kezdődik a debreceni DASE-pályán (Böszörményi út 138.). A mérkőzésre a belépés ingyenes. A találkozón a sportág szabályrendszerével is megismerkedhetnek a kilátogatók.

Debrecen Gladiatorsamerikaifoci

Szóljon hozzá!

.