Hirdetés

Hirdetés

Híres Patriots-fan volt a sztárvendége a debreceni Super Bowl-éjszakának!

2018.02.06. 15:20

Híres Patriots-fan volt a sztárvendége a debreceni Super Bowl-éjszakának!
Fotók: Ábrán Szabolcs

Egy Loki-ikon is emelte az est nívóját.

Hirdetés

Hirdetés

Dombi Tibor élménybeszámolója, DVSC-Esport meccs, színes programok és egy történelmi Super Bowl fokozta a hangulatot hétfőre virradóra a Nagyerdei Stadion szurkolói sörözőjében.

Éjszaka a Red & White-ban
 

A Debrecen Gladiators és a Red & White szurkolói klub közös szervezésében a programsorozat már vasárnap este elkezdődött. Az első vendég Dombi Tibor, a DVSC legendás labdarúgója volt, akit nagyon hamar körbe vettek a kilátogatók. A Loki többszörös magyar bajnok játékosa ugyanis köztudottan nagy New England Patriots-szurkoló. Az eseményen amerikaifutballos élményeivel és történeteivel gazdagította az estét. Elmondta azt is, ha az Egyesült Államokban született volna, akkor valószínűleg tojásfocit fogott volna először a kezébe.

Dombi Tibi élménybeszámolót tzartott
 

A rendezvényen a cívisvárosi együttes egy hivatalos mezzel is meglepte Dombi Tibit, tiszteletbeli csapattaggá avatva,

aztán Bombázó visszavonult a szűk baráti társaságához, és ott "szenvedte" végig kedvenc csapata vereségét.

Ezt követően az e-sportok szerelmesei kerültek előtérbe ugyanis a DVSC a Reál Leyendász csapatával mérte össze tudását. Két igen izgalmas találkozó után végül két 2-1-es vereséget szenvedett a Loki, de mindkét párharcban a végletekig küzdött a győzelemért.

Az este hátralevő részében már teljesen a tojásfocié volt a főszerep. Kvíz, tippjáték és a New England Patriots-Philadelphia Eagles találkozó teremtette meg a jó hangulatot. Még a DVSE férfi pólósai is csatlakoztak az estéhez. Két gyengélkedő védelem és két igazán erős támadósor kiélezett csatáját láthattuk, amelyen mind a Sasok, mind a Patrióták szurkolói megmutatták, hogyan buzdítják kedvenceiket. Végül az Eagles szimpatizánsok együtt örülhettek csapatukkal, hiszen

a Philly története során először nyert Super Bowlt.

Mindkét szurkolótábor viszont elégedetten mehetett haza a Red & White-ból egy élményekben gazdag estét követően.

Makranczi László

Dombi TiboramerikaifociSuper Bowl

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.