Hirdetés

Hirdetés

Felvételt hirdet a debreceni Gladiátor-képző

2018.01.03. 15:57

Felvételt hirdet a debreceni Gladiátor-képző

Mindegy, milyen a testi adottság, hiszen mindenki számára van megfelelő poszt.

Hirdetés

Hirdetés

Elkezdődik a felkészülés a tavaszi szezonra a Gladiátorok számára január 7-én, vasárnap. A fekete-arany csapat pedig ezen a napon játékos-toborzót is tart Debrecenben, a Dóczy utcai Sporttelepen található műfüves pályákon.

Ennek előzményeként az elmúlt másfél hónapban több debreceni iskolában is testnevelés órákat tartottak a Gladiators játékosai. Ezeken az alkalmakon a diákok megismerkedhettek az amerikaifutball jellegzetességeivel és edzésmódszereivel, illetve a felszereléseket is felpróbálhatták.

A január 7-i toborzón az újonnan érkezők egy tesztsorozaton vesznek majd részt, amelyen a fizikai állapotukat és a mozgáskoordinációjukat mérik fel a csapat edzői és játékosai.

Nem számít, hogy ki milyen testi adottsággal rendelkezik, hiszen az amerikaifutball szépsége, hogy mindenki számára van megfelelő poszt.

Az eseményen az érdeklődők kérdezhetnek a játékosoktól és az edzőktől a sportággal és a csapattal kapcsolatban. Minden résztvevő az időjárásnak megfelelő öltözetben jelenjen meg, a stoplis cipő pedig ajánlott. A próbajátékon kortól függetlenül részt vehet bárki.

Debrecen Gladiatorsamerikaifoci

Szóljon hozzá!

.