Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A katalán Joan Carillo a DVSC új vezetőedzője

| 2021. 11. 08. | 18:16:00
A debreceni csapatnál hosszabb távra terveznek vele.
A katalán Joan Carillo a DVSC új vezetőedzője
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A korábbi fehérvári edző, Joan Carillo irányítja a továbbiakban a DVSC labdarúgócsapatát – jelentették be hétfőn délután a Nagyerdei Stadionban tartott rendkívüli sajtótájékoztatón, amelyen – az új szakvezető mellett – részt vett Ábrók Zsolt cégvezető és Tőzsér Dániel sportigazgató is. 

A debreceniek október 28-án váltak meg a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor edzőpárostól, azóta Jeremiás Gergő irányította a csapatot megbízott vezetőedzőként. Az MTK ellen döntetlent, a Honvéd ellen győzelmet tudott felmutatni a csapattal a fiatal debreceni szakember.

Tőzsér Dániel sportigazgató elmondta: nehéz perióduson van túl a klub, és az volt a cél, hogy olyan szakembert szerződtessenek, aki tisztában van a keret összetételével, megfelelő tudással rendelkezik. Hosszas keresgélés után akadtak Carillo mesterre, akitől azt várják, hogy stabilizálja a csapat helyzetét az élvonalban. Tőzsér megköszönte a beugró Jeremiás-Dombi párosnak, és a továbbiakban is maradnak a DVSC-nél. A cél egyértelmű: feljebb, és feljebb kapaszkodni a tabellán.

Éhes a sikerre

Székfoglalóját Joan Carillo magyarul kezdte, elnézést kérve, hogy még nem tud bővebb nyilatkozatot adni magyarul. Debrecen egy történelmi klub Magyarországon, sok-sok nagy sikerrel a háta mögött - folytatta angolul. Elmondása szerint örömmel fogadta el a debreceni klubvezetők felkérését, mert rendkívül érdekesnek tekinti a rá váró munkát, éhes a sikerre és motivált. Hangsúlyozta, hogy ismeri a DVSC-t, mert sok mérkőzését megnézte a csapatnak, a keret összetételét megfelelőnek nevezte, mivel rutinos és fiatal játékosokat egyaránt felvonultat.

Van tapasztalatom hasonló szituációkban, hiszen megéltem edzőként magaslatokat és mélységeket egyaránt. A cél az, hogy ne hullámvasúton üljünk, hanem stabil, kiegyensúlyozott teljesítményre legyünk képesek

- fogalmazott Carillo, aki kiemelte, hogy a siker a szurkolók támogatásán is múlik. Nekik üzente, hogy a DVSC-nél mindenki nagyon sokat dolgozik a siker érdekében. Tisztában van a hívek nagy elvárásaival, a nekik való megfelelést nevezte a legfontosabb feladatnak. Ezt csak sok-sok munkával érhetjük el – tette hozzá.

A hispán tréner – aki a válogatott szünet után Újpesten mutatkozik be a Loki kispadján – kedden reggel találkozik a csapattal. Másfél éves szerződést kötött vele a DVSC, és ugyanazokat a célokat fogalmazták meg vele szemben, mint a korábbi trénerekkel: biztos bennmaradás az NB I-ben és a klub stabilizálása.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.