Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szerény képességű DVSC-nek esélye sem volt a Felcsút ellen

| 2021. 10. 24. | 17:10:00
A debreceniek ezúttal még önmagukat is alulmúlták hazai pályán.
A szerény képességű DVSC-nek esélye sem volt a Felcsút ellen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rettentően nehéznek ígérkezett a vasárnap délután a DVSC labdarúgói számára, hiszen az NB I. egyik élcsapata, a harmadik helyezett Puskás Akadémia volt a vendég a Nagyerdei Stadionban. A debreceni csapatban kezdőként helyet kapó Németh Krisztián már a 3. percben villant, kár, hogy a 18 méteres lövése néhány centivel célt tévesztett. Még két ígéretes debreceni akció után kezdtük azt hinni, hogy a Loki nekiesik ellenfelének, és vélhetően ez is volt a szándék a csapatank, de a felcsúti „idegenlégió” nem engedte magát beszorítani. A 6. percben már a vendégek előtt adódott nagy lehetőség, Komáromi ziccerét azonban Gróf védte.

A 20. percben megint átjátszotta a debreceni védelmet a Puskás, és ezúttal már büntetett is. Komáromi lépett ki tisztán egy jó passzal, Bévárdi hátulról, a tizenhatoson belül fellökte, amiért a bíró tizenegyest ítélt. Gróf kapus érezte az irányt, de a jobb sarokba tartó labdát nem érte, így vezetéshez jutottak a vendégek (0-1). Nyolc perccel később ismét kapitulált a debreceni védelem. Lábról lábra járt a labda a vendégeknél, végül Plsek adott be balról, Libor Kozák pedig Deslandes és Baráth között három méterről helyezett a kapu közepébe (0-2). Erre szoktuk mondani: kispályás gól.

Huszti, csomagolj!

- kiabálta be egy deres hajú Loki-drukker csalódottságában, mert a Loki sehogy sem tudott kibontakozni, előre jutni, támadni, akciót vezetni. Leginkább a védekező középpályás Varga Józsefben munkálkodott némi akarat, le is rúgott két embert egy becsúszással. Szerencsére megúszta sárga lappal. Kisvártatva az eltiltásából visszatérő Sós és Dzsudzsák is besárgult, mert ha már a foci nem ment, akkor – jobb híján – muszáj volt „csontozni”. A B-közép már nem bírta idegekkel, és kifakadt:

Huszti, takarodj!

Az emlegetett Loki-tréner a szünetben háromcsatáros játékra váltott: a teljesen enervált Sós helyett Tischler állt be a második félidőre. amitől azt reméltük, hogy az elsőnél nem lehet rosszabb. Valamivel nagyobb tűz dolgozott a fiúkban, de sajnos még kézzel sem ment a játék a debrecenieknek. Ferenczi kicsúszott a labda egy bedobásnál, Gróf pedig úgy próbált indítani, hogy hátba dobott egy felcsútit. Sajnos ez a két jelenet jól jellemezte az egész DVSC teljesítményét.

A 69. percben jött a harmadik vendéggól: jobb oldali szöglet után Libor Kozák fejjel is beatlátált (0-3).

Kurva gyenge! Tőzsér, takarodj!

- színezte a B-közép az „úri” közönség egyetértésével, pedig még korántsem volt vége a debreceni vesszőfutásnak. A 73. percben Németh Krisztián reklamálásért újabb sárgát kapott, és már mehetett is zuhanyozni.

Ami nem ment egyenlő létszámban, az összejött emberhátrányban: Dzsudzsák szöglete után Varga József szép fejese dolgoztatta meg a felcsúti kapust. Ez legalább egy debreceni lehetőseg volt, még ha nem is változtatott semmit a hazaiak sanyarú helyzetén. Így a Loki legalább annyit - egyszer - lőtt kapura, mint Mezőkövesden. A Loki megúszta hárommal, de csak az égieknek köszönhetően, hiszen a Puskás Akadémia a hajrában még egy kapufát is lőtt ziccerben.

Összességében elmondható az fájdalmasan, hogy sajnos ez elejétől a végéig messziről ordított a két csapat közötti tudásbeli különbség, és ha DVSC-nél a téli átigazolási időszakban nem lesz komolyabb bevásárlás, akkor itt újabb kiesésre készülhetünk lelkileg.

A találkozó után Dzsudzsák vezényletével a fél csapat kiment a B-közép elé vezekelni, és a fiúk egészen közelről is meghallgatták, hogy a pályán nyújtott teljesítményük: "Kurva gyenge!"

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Mérgező gáz egy nyíradonyi családi házban
Mérgező gáz egy nyíradonyi családi házban
Jelzett a szén-monoxid-érzékelő.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Pert nyert a Forbes a Hell cég ellen, azaz le lehet írni a milliárdos tulajdonosok nevét
2019-ben a személyiségi jogok megsértése miatt nyújtottak be keresetet a bíróságra.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés