Hirdetés

A vajlábú Balogh Norbert (még) nem jön vissza Debrecenbe

2020.01.22. 12:34

A vajlábú Balogh Norbert (még) nem jön vissza Debrecenbe
Balogh Norbert (Fotó. Hull)

Gyermekkori álma vált valóra.

Hirdetés

Balogh Norbert marad az angol másodosztályban szereplő Hull City labdarúgócsapatánál. A 23 éves magyar támadó az M4 Sport Átigazolás című műsorában hétfőn este elárulta: bár az elmúlt héten felmerült az az opció, hogy a folyamatos játéklehetőség érdekében kölcsönadja a klub. Ő azonban azt a választ adta edzőjének, hogy

szeretne maradni és megküzdeni helyéért, mert érzi a bizalmat az együttes részéről.

"Úgy érzem, hogy tudom a csapatot segíteni" - szögezte le a kétszeres felnőtt válogatott játékos, aki hangsúlyozta: gyermekkori álma vált valóra azzal, hogy a szigetországban futballozhat.

Balogh 2016 januárjában került a Debrecentől a Palermóhoz, az elmúlt idényt pedig kölcsönben a nicosiai APOEL-nél töltötte. Nyáron az olasz klub felbontotta a szerződését, így szabadon igazolhatóvá vált, és szeptemberben szerződtette a Hull City. Bemutatkozó mérkőzésén azonban megsérült - mint mondta, ez nagyon megviselte lelkileg -, és azóta sem léphetett pályára.

Kitért rá: a napi két tréning mellett esténként konditermi edzéseket is végez, hogy izmokat építsen, mert véleménye szerint játékban tudja segíteni csapatát, amely jelenleg 12. a 24 csapatot felvonultató Championshipben.

 

AngliaBalogh Norbert

Szóljon hozzá!

Hirdetés