Hirdetés

Vannak még csodák: pontot szerzett a Balmazújváros az NB II-ben!

2019.08.04. 21:27

Vannak még csodák: pontot szerzett a Balmazújváros az NB II-ben!

Ezt a meccset még lejátszhatta a társaság, de vajon mi lesz ezután?

Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó Szövetség megvonta a licencet az anyagi gondokkal küzdő Balmazújváros csapatától, de még nincs az ügyben jogerős döntés, így az együttes egyelőre szerepelhet az NB II-es pontvadászatban.

Az első fordulóban Siófokra utazott az ifikkel kiegészített újvárosi keret, és kellemes meglepetést okozva gól nélküli döntetlent ért el.

A csapat sorsa lesz a téma a balmazújvárosi képviselőtestület rendkívüli, hétfői ülésének. Mivel a gárda lejátszott egy bajnokit, az MLSZ - a helyzet kedvezőtlen alakulása esetén - már visszább sem tudná sorolni, így a kizárás várhat az újvárosi legénységre.

Labdarúgó NB II.
BFC SIÓFOK–BALMAZÚJVÁROS 0–0
Siófok, 450 
néző. Vezette: Kovács Gergely (Király Zsolt, Kulman Tamás)
SIÓFOK: Benke – Csilus T., Lorentz, Jánvári, Csibra (Jagodics B., 63.) – Horváth A., Tajthy – Zamostny, Szakály D. (Magasföldi, a szünetben), Balogh B. (Bencze, 80.) – Horváth P. Vezetőedző: Gál István
BALMAZÚJVÁROS: Ferenczi J. – Lakatos D., Papucsek, Bora, Király Á. – Varga B., Kónya – Pintér Á., Szabó B. (Iszák, 82.), Szabó Á. – Kiss G. (Csörgő, 62.). Asszisztensedző: Lajos Ferenc

A csapat így ünnepelte a nem mindenapi sikert:

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés