Hirdetés

Hirdetés

Herczeg András: a közönségünkért játsszunk!

2019.07.10. 17:31

Herczeg András: a közönségünkért játsszunk!
Bárcsak a meccs után is olyan jó kedve lenne Herczeg Andrásnak, mint a csütörtöki sajtótájékoztatón! (Fotó: Cívishír)

A debreceniek trénere nagyon nehéz mérkőzésre számít.

Hirdetés

Hirdetés

Személyesen nem sikerült meglesni az albán kupagyőztest, mert „titkolták” az edzőmérkőzéseik időpontját, de öt találkozójukat kielemezte videón a szakmai stáb, illetve a csapat is – közölte Herczeg András, a DVSC vezetőedzője csütörtöki Európa-liga selejtezőt felvezető szerdai sajtótájékoztatón.

Az albán kupagyőztes, az FK Kukësi ellen a Loki trénere domináns futballt vár el a csapatától, de nehéz ütközetre számít. Nehezíti a csapat helyzetét, hogy a középpálya motorja, Bódi Ádám bokasérülés miatt nem léphet pályára, de Herczeg András elmondta, hogy a múlt heti, Nagymihály elleni edzőmérkőzésen sikerült pótolni, s reményét fejezte ki, hogy az albánok ellen is sikerül.

A jegyeladások alapján fél ház várható csütörtökön este a Nagyerdei Stadionban, amit a Loki-mester örömtelinek nevezett, és kisebb fociláznak tudja be. Hangsúlyozta:

a csapat jó játékkal akar a közönség kedvébe járni, azaz megpróbálják kihasználni a nagy érdeklődés kínálta lehetőséget.

Az ellenfélről elmondta: labdabiztos játékosok alkotják a Kukësi keretét, amelyben a nyáron volt némi játékosmozgás, mentek is, érkeztek is légiósok. Nagy vérveszteség lehet az albánok számára, hogy távozott a házi gólkirály, a mozambiki Reginaldo, akit újabb légiósokkal próbálnak pótolni, de még talány, hogy miként sikerült beilleszteni az új arcokat a csapatba. A debreceniek új igazolásáról Herczeg András elmondta, hogy tudásuk alapján később majd hasznára lehetnek a csapatnak, egyelőre azonban edzettségbeli elmaradásuk van a többiekhez képest.

A Cívishír azon kérdésére, hogy Bücs Zsolt pályaedző távozása milyen hatással volt a szakmai stábra, a DVSC vezetőedzője elmondta: nagyon sajnálja, hogy egy kiváló kollégától és nagyon jó baráttól kellett megválni, de megérti az MTK-hoz távozó pályaedző érveit. Ugyanakkor nagyon sajnálja, hiszen Györky Gáborral és Erdei Miklóssal együtt egy remek edzői gárdát alkottak, amelyben mindenki tette a dolgát.

Herczeg András újságíró kérdésre kifejtette: a Loki házatáján senki nem gondol arra a csapatból, hogy a következő lehetséges ellenfél az olasz Seria A-s Torino lesz, mindenki minden idegszálával csak az albánok elleni páros csatára koncentrál.

BeA

Labdarúgó Európa-liga, selejtező, első mérkőzés:
DVSC-FK Kukësi (albán)
2019., július 11., csütörtök, 19 óra, Nagyerdei Stadion 

 

Herczeg András

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.