Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Herczeg András: a közönségünkért játsszunk!

| 2019. 07. 10. | 19:31:00
A debreceniek trénere nagyon nehéz mérkőzésre számít.
Herczeg András: a közönségünkért játsszunk!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Személyesen nem sikerült meglesni az albán kupagyőztest, mert „titkolták” az edzőmérkőzéseik időpontját, de öt találkozójukat kielemezte videón a szakmai stáb, illetve a csapat is – közölte Herczeg András, a DVSC vezetőedzője csütörtöki Európa-liga selejtezőt felvezető szerdai sajtótájékoztatón.

Az albán kupagyőztes, az FK Kukësi ellen a Loki trénere domináns futballt vár el a csapatától, de nehéz ütközetre számít. Nehezíti a csapat helyzetét, hogy a középpálya motorja, Bódi Ádám bokasérülés miatt nem léphet pályára, de Herczeg András elmondta, hogy a múlt heti, Nagymihály elleni edzőmérkőzésen sikerült pótolni, s reményét fejezte ki, hogy az albánok ellen is sikerül.

A jegyeladások alapján fél ház várható csütörtökön este a Nagyerdei Stadionban, amit a Loki-mester örömtelinek nevezett, és kisebb fociláznak tudja be. Hangsúlyozta:

a csapat jó játékkal akar a közönség kedvébe járni, azaz megpróbálják kihasználni a nagy érdeklődés kínálta lehetőséget.

Az ellenfélről elmondta: labdabiztos játékosok alkotják a Kukësi keretét, amelyben a nyáron volt némi játékosmozgás, mentek is, érkeztek is légiósok. Nagy vérveszteség lehet az albánok számára, hogy távozott a házi gólkirály, a mozambiki Reginaldo, akit újabb légiósokkal próbálnak pótolni, de még talány, hogy miként sikerült beilleszteni az új arcokat a csapatba. A debreceniek új igazolásáról Herczeg András elmondta, hogy tudásuk alapján később majd hasznára lehetnek a csapatnak, egyelőre azonban edzettségbeli elmaradásuk van a többiekhez képest.

A Cívishír azon kérdésére, hogy Bücs Zsolt pályaedző távozása milyen hatással volt a szakmai stábra, a DVSC vezetőedzője elmondta: nagyon sajnálja, hogy egy kiváló kollégától és nagyon jó baráttól kellett megválni, de megérti az MTK-hoz távozó pályaedző érveit. Ugyanakkor nagyon sajnálja, hiszen Györky Gáborral és Erdei Miklóssal együtt egy remek edzői gárdát alkottak, amelyben mindenki tette a dolgát.

Herczeg András újságíró kérdésre kifejtette: a Loki házatáján senki nem gondol arra a csapatból, hogy a következő lehetséges ellenfél az olasz Seria A-s Torino lesz, mindenki minden idegszálával csak az albánok elleni páros csatára koncentrál.

BeA

[Beillesztett cikk: Képernyőn a Loki fontos meccse]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.