Hirdetés

Hirdetés

A legjobb négy között a Loki a kupában!

2019.04.02. 21:46

A legjobb négy között a Loki a kupában!
Szzécsiek legyűrték a matyóföldeiket (Fotó: mti)

A debreceniek idegenben is nyertek.

Hirdetés

Hirdetés

A Magyar Kupában, a legjobb négy közé jutásért vívott ádáz csatát Mezőkövesden a DVSC, miután hazai pályán 1-0-ra nyert. A minimális különbség az első félidő hajrájában elkopott, mert a játékrész hosszabbításában kihagyott a debreceni védelem, Drazic pedig feliratkozott a góllistára (1-0). Egyébként kiegyenlített félidőt láttunk, mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, valamivel a hazaiak voltak aktívabbak, de nyomasztó fölényről egyáltalán nem beszélhettünk.

A szünet után „komolyabban vette” a meccset a Loki, jóval agresszívebb támadójátékot mutatott be, mint a matyóföldiek, és ennek kis idő múltán meg is lett az eredménye. A 61. percben Bódi végzett el szabadrúgást balról, remekül ívelt be, Takács pedig a kövesdi kapuba csúsztatta a labdát (1-1).

Mindez azt jelentette, hogy a hazaiaknak már két gólra volt szükségük a továbbjutáshoz. Ennek esélye nagyot csökkent, amikor a debreceni találat után nem sokkal tíz emberre fogyatkoztak - Eperjesit állította ki a bíró a második sárga lap után -, a Loki pedig nem adta meg nekik az esélyt. Sőt! A hajrához közeledve Bódi szolgálta ki a csereként beállt Csőszt, aki tizenhatról „kipókhálózta” a bal felsőt (1-2).

A debreceniek a papírformának megfelelően a legjobb négy közé jutottak. Így továbbra is él annak az esélye, hogy nyáron

a nemzetközi porondon is dobbanjon a Loki-szív!

Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó:
Mezőkövesd-DVSC  1-2 (1-0)
Mezőkövesd, 1457 néző. Vezette: Szőts (Tóth II., Becséri) 
Mezőkövesd: Dombó – Vadnai, Eperjesi, Szalai, Vajda (Silye 79.) – Molnár, Meszhi, Tóth B. (Bertus 79.), Iszlai, Drazic - Moutari 
DVSC: Kosicky - Kusnyír, Kinyik, Pávkovics, Barna – Jovanovic (Varga K. 46.), Tőzsér, Haris, Bódi – Zsóri (Takács T. 53.), Szécsi (Csősz 77.) 
Gól: 1-0 Drazic (45.), 1-1 Takács T. (61.), 1-2 Csősz (87.) 
Sárga lap: Tőzsér (7.), Moutari (42.), Tóth B. (48.), Eperjesi (60.), Kusnyír (64.), Dombó (74.), Takács (75.) 
Kiállítva: Eperjesi (68.)

Továbjutott: a DVSC 3-1-gyel, kettős győzelemmel.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.