Hirdetés

Hirdetés

Felcsúton is leszerepelt a Loki

2019.03.02. 18:43

Felcsúton is leszerepelt a Loki
Kassai Viktor továbbra sem jön be a Lokinak

Idegenben nagyon szerény a debreceni gárda.

Hirdetés

Hirdetés

Felcsúton volt jelenése a DVSC-nek, amely azzal a nem titkolt tervvel érkezett a Pancho Arénába, hogy győzelem esetén visszaszerzi a dobogós helyét a tabellán.

Két debreceni lehetőséget írhattunk fel az első tíz percben, egy Ferenczi-fejest, majd egy Avdijaj-lövést, egyik sem okozott túl nagy riadalmat a hazai oldalon. A felcsútiak kisvártatva válaszoltak is: a 12. percben Nagy Sándornak óriási bravúrt kellett bemutatnia Latifi közeli fejesénél. Még öt perc sem telt el, amikor a volt debreceni Sós került nagy helyzetbe, de szerencsére csúnyán fölé bombázott.

Az első igazán nagy Loki-helyzetre a félidő végéig kellett várni, amikor Varga Kevin játszotta magát tisztára, lövését azonban Hegedüs védeni tudta. Ez is kapusbravúr volt! Az első félidő összességében gyenge focit hozott, a DVSC „paksi formáját” mutatta. Bíztunk a jobb folytatásban, mi mást tehetett volna az egyszeri Loki-drukker?

Reményeink és vágyaink a szünet után kaptak egy nagy pofont: a 47. percben Kusnyír kézzel, vagy inkább felkarral „mentett” a tizenhatoson belül, mire a Kassai játékvezető tizenegyest ítélt. Knezevic volt a végrehajtó, védhetetlenül helyezett a bal felsőbe.

1-0

A Loki ezután váltott támadó focira, ami annyit jelentett, hogy a labda a felcsúti térfélen pattogott ide-oda, helyzetekben a debreceni fölény nem mutatkozott meg.  Rohant az idő, a hazaiak próbálták „ölni” a focit, a vendégekben pedig nem volt annyi finesz, hogy túljárjanak az eszükön.  A 74. percben a Fradi ellen csodagólt szerző Zsóri váltotta az addig teljesen enervált Avdijajt, benne volt minden maradék reményünk!

Rögtön a beállása után helyzetbe került, de nem talált kaput. A Loki mindenesetre hajtott tovább az egyenlítés érdekében, de beleszaladt a késbe. A felcsútiak a 82. percben egy klasszikus kontrával állva hagyták a teljes debreceni védelmet. Sós balról adott középre, ahol Knezevic védőjét megelőzve a kapuba lőtt, bebiztosítva a hazai győzelmet.

2-0

Ezen nincs mit szépíteni, a Herczeg-gárda a paksi fiaskót nem tudta jóvá tenni, ezúttal is csalódást keltően futballozott, és egyre messzebb kerül álmainktól a dobogó.

Labdarúgó NB I., 23. forduló:
Puskás Akadémia-DVSC 2-0 (0-0)
Pancho Aréna, 1028 néző. Vezette: Kassai (Vígh-Tarsonyi, Márkus) 
Puskás Akadémia: Hegedűs L. - Heris, Poór, Hadzsiev, Nagy Zs. - Mioc, Balogh B. (Szakály 64.), Sós (Krizan 90.) - Knezevic, Kiss T., Latifi (Radó 73.) 
DVSC: Nagy S. - Kusnyír, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi - Varga K., Tőzsér, Haris, Damásdi - Takács, Avdijaj (Zsóri 74.) 
Gól: 1-0 Knezevic (11-esből, 47.), 2-0 Knezevic (82.) 
Sárga lap: Varga K.(43.), Pávkovics (70.), Nagy S. (73.), Sós (80.), Knezevic (81.), Tőzsér (83.), Szatmári (89.)

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.