Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felcsúton is leszerepelt a Loki

| 2019. 03. 02. | 19:43:00
Idegenben nagyon szerény a debreceni gárda.
Felcsúton is leszerepelt a Loki
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felcsúton volt jelenése a DVSC-nek, amely azzal a nem titkolt tervvel érkezett a Pancho Arénába, hogy győzelem esetén visszaszerzi a dobogós helyét a tabellán.

Két debreceni lehetőséget írhattunk fel az első tíz percben, egy Ferenczi-fejest, majd egy Avdijaj-lövést, egyik sem okozott túl nagy riadalmat a hazai oldalon. A felcsútiak kisvártatva válaszoltak is: a 12. percben Nagy Sándornak óriási bravúrt kellett bemutatnia Latifi közeli fejesénél. Még öt perc sem telt el, amikor a volt debreceni Sós került nagy helyzetbe, de szerencsére csúnyán fölé bombázott.

Az első igazán nagy Loki-helyzetre a félidő végéig kellett várni, amikor Varga Kevin játszotta magát tisztára, lövését azonban Hegedüs védeni tudta. Ez is kapusbravúr volt! Az első félidő összességében gyenge focit hozott, a DVSC „paksi formáját” mutatta. Bíztunk a jobb folytatásban, mi mást tehetett volna az egyszeri Loki-drukker?

Reményeink és vágyaink a szünet után kaptak egy nagy pofont: a 47. percben Kusnyír kézzel, vagy inkább felkarral „mentett” a tizenhatoson belül, mire a Kassai játékvezető tizenegyest ítélt. Knezevic volt a végrehajtó, védhetetlenül helyezett a bal felsőbe.

1-0

A Loki ezután váltott támadó focira, ami annyit jelentett, hogy a labda a felcsúti térfélen pattogott ide-oda, helyzetekben a debreceni fölény nem mutatkozott meg.  Rohant az idő, a hazaiak próbálták „ölni” a focit, a vendégekben pedig nem volt annyi finesz, hogy túljárjanak az eszükön.  A 74. percben a Fradi ellen csodagólt szerző Zsóri váltotta az addig teljesen enervált Avdijajt, benne volt minden maradék reményünk!

Rögtön a beállása után helyzetbe került, de nem talált kaput. A Loki mindenesetre hajtott tovább az egyenlítés érdekében, de beleszaladt a késbe. A felcsútiak a 82. percben egy klasszikus kontrával állva hagyták a teljes debreceni védelmet. Sós balról adott középre, ahol Knezevic védőjét megelőzve a kapuba lőtt, bebiztosítva a hazai győzelmet.

2-0

Ezen nincs mit szépíteni, a Herczeg-gárda a paksi fiaskót nem tudta jóvá tenni, ezúttal is csalódást keltően futballozott, és egyre messzebb kerül álmainktól a dobogó.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.