Hirdetés

Hirdetés

Így kell öregbíteni Debrecen hírnevét!

dvsc-hu

2018.12.17. 13:03

Így kell öregbíteni Debrecen hírnevét!
A DVSC Öregfiúk csapata (Fotó: dvsc.hu)

Az öregfiúk kivágták a rezet.

Hirdetés

Hirdetés

Hódmezővásárhelyen, a Balog Imsi Arénában rendezték a Senior Futball Gálát, amelyre a DVSC Öregfiúk csapatát is meghívták. 

A Loki honlapjának beszámolója szerint négycsapatos torna első mérkőzésén Bernáth Csabáék a házigazda hódmezővásárhelyi öregfiúk ellen léptek pályára. A találkozó Kerekes Zsombor duplájával és Igor Bogdanovics találatával 3-2-es debreceni sikerrel ért véget.

A második fordulóban DVSC-Ferencváros rangadót rendeztek. A félidőben még a zöld-fehérek vezettek 4-2-re, ám a második játékrészre összeszedték magukat Szatmári Csabáék, akik végül 6-5-re legyőzték a többek között Balog Zoltánt, Bánki Józsefet, Telek Andrást, Józsi Györgyöt, Zoran Kunticsot és Keller Józsefet is soraiban tudó Ferencváros Öregfiúk csapatát.

A piros-fehérek a Makó 5-4-es legyőzésével tették fel az i-re a pontot, százszázalékos teljesítménnyel hódítva el a tornagyőzelemért járó serleget.

A DVSC Öregfiúk kerete: Horváth Béla, Téglási Gábor (kapusok), Szatmári Csaba, Bernáth Csaba, Sándor Csaba, Plókai Mihály, Kerekes Zsombor, Igor Bogdanovics, Jeney Domokos (mezőnyjátékosok).

 

Szóljon hozzá!

.