Hirdetés

Méghogy nem szeretik a focit Debrecenben! Itt vannak a számok!

2018.04.03. 14:42

Méghogy nem szeretik a focit Debrecenben! Itt vannak a számok!
(Fotó: illusztráció)

Közel 100 csapat 1500 játékosa érdekelt. Kezdődik a kispályás küzdelem.

Hirdetés

Az ország legnagyobb kispályás labdarúgó-bajnoksága rajtol kedden este Debrecenben: 97 csapat mintegy 1500 játékosa küzd tavaszi-őszi rendszerben a dicsőségért, és ebből a nagyszabású focis buliból a Cívishír csapata sem marad ki!

A debreceni kispályások első embere, Kassai Zoltán portálunknak örömét fejezte ki amiatt, hogy hat év után újraindul az önálló öregfiúk bajnokság, amely sok más osztálynál is erősebbnek ígérkezik, hiszen több, az NB I-et is megjárt lokista kergeti a labdát a különböző csapatokban, akik még a fiatalok között is versenyképesek lennének.

Az öregfiúkkal együtt összesen hét osztályban zajlanak kispályás derbik.

Az élvonalban a címvédő Real Team babérjaira a tavalyi második Hungarotarg, valamint a külföldi egyetemistákat felvonultató DMSE tör a legnagyobb eséllyel, legalábbis Kassai elnök szerint.

A mérkőzéseket döntően az Agrár-pályákon és az Oláh Gábor utcai sportcentrum műfüves pályáin játsszák, a DEAC-pálya tíz csapat otthonául szolgál, míg négy társaság salakon (DRSE, Járműjavító) fogadja ellenfeleit. A találkozókat a hétköznapokon 18 óra után rendezik.

A sorsolás a DVKLSZ honlapjáról letölthető.

labdarúgásbajnokságkispályás foci

Szóljon hozzá!

Hirdetés