Hirdetés

A DKV is a DVSC sikeréért hajt

2016.09.07. 16:12

A DKV is a DVSC sikeréért hajt
Róka Géza és Nagy Attila (Fotók: BeA)

Ingyen utazhatnak a debreceni szurkolók a meccs napján.

Hirdetés

A DVSC mérkőzéseire jegyet váltó szurkolók a meccs napján a kezdő sípszó előtt három órával és az összecsapás végét jelző sípszó után három órával ingyen használhatják a DKV valamennyi járatát – jelentette be Nagy Attila, a DKV első embere és Róka Géza, a DVSC ügyvezetője.

Az volt az elsődleges célunk, hogy a szurkolóink anyagi terheit csökkentsük, egyúttal bízunk abban is, hogy ez ösztönzi a meccsre járást is

- fogalmazott Róka Géza a szerdai tájékoztatón, amelyen hivatalosan megköttetett a megállapodás a DVSC és a DKV között.

A DKV-sofőrök, illetve az ellenőrök az érvényes jegyet nézik, a bérletesek stadionkártyáján pedig egy hologramos matrica jelzi az érvényességet. Ehhez a bérleteseknek be kell fáradniuk a Nagyerdei Stadionban található Loki-shopba, ott ingyen és bérmentve ragasztják rá a kártyájukra a matricát.

Ezt a megállapodást egy hónapig tartó tárgyalássorozat előzte meg, és örömmel tölt el, hogy a DKV ilyen módon is hozzá tud járulni a DVSC sikereihez

- mondta Nagy Attila, aki az akció környezetvédelmei szerepét hangsúlyozva reményét fejezte ki, hogy sok szurkoló él majd ezzel e lehetőséggel, kímélve a Nagyerdőt és a környezetét. A meccs előtt és meccs utáni három órában még egy-egy sör is belefér az utazás mellett - tette hozzá mosolygósan a DKV-igazgató.

Nagy Attila és Róka Géza az újságírók előtt szignózta a szerződést, így a DVSC-szurkolók már a szombati, Újpest elleni találkozó előtt és után ingyen utazhatnak a DKV járataival. A belépők interneten (nagyerdeistadion.hu), valamint naponta 10 és 18 óra között a stadionban lévő DVSC-shopban vásárolhatók meg normál jegyárakon. A meccs napján 10 órakor nyitnak a stadion pénztárai.

Szóljon hozzá!

Hirdetés