Hirdetés

Bunyóval integrálnák a hátrányos helyzetűeket

2016.04.18. 15:47

Bunyóval integrálnák a hátrányos helyzetűeket
(Fotó: illusztráció, dvscboxing.hu)

A debreceniek újabb hajdú-bihari faluban nyitottak bázist.

Hirdetés

A DVSC bokszklub Konyáron is elindította képzését - ídja hírül a dvscboxing.hu. Az ökölvívó edzéseket Vígh Balázs vezeti majd. A foglalkozásokra egyelőre minden kedden és csütörtökön 15.00 órától kerül sor a helyi általános iskola tornatermében. Az első alkalommal máris mintegy 50 gyerek edzett!

A kezdetek során a Konyárral szomszédos Derecske polgármestere, Bakó István bábáskodott a térség hátrányos helyzetű fiataljainak társadalomba való beilleszkedése körül, s kereste meg a DVSC vezetőségét. Szabó Sándor - mint elmondta - úgy gondolta, hogy szívesen segít ebben, amennyiben lehetősége nyílik rá. Ezt követően Konyár polgármesterével vették fel a kapcsolatot, és mivel Víg Szilárd igen pozitívan állt a kezdeményezéshez, elindult az a munkafolyamat, amelynek végén a helyi általános iskola tornatermében elkezdhették foglalkozásokat.

A DVSC nem csak Konyárról, de a környező településekről is szeretettel várja a fiatalokat, akik meg szeretnének ismerkedni az ökölvívással és egy kiváló, országos elitklub tagjaivá szeretnének válni.

Szabó Sándor kijelentette, hogy nagy örömére mindenki, aki ebben a történetben kapcsolatba került, a DVSC-vel kifejezetten támogatólag lépett fel, és ösztönözte a konyári bokszbázis létrehozását, hiszen ezzel akár a problémás gyerekeket is jobban sikerülhet integrálni az adott közösségbe, emellett értelmes, egészséges, heti többszöri rendszerességgel történő elfoglaltságot ad számukra.

Szóljon hozzá!

Hirdetés