Hirdetés

Hirdetés

Tömeggyilkosság Zágrábban: egy gyereket is lelőttek

MTI

2019.08.02. 10:12

Tömeggyilkosság Zágrábban: egy gyereket is lelőttek

Csak egy 7 hónapos csecsemőnek kegyelmezett.

Hirdetés

Hirdetés

Hat embert, két férfit, három nőt és egy tízéves gyereket ölt meg augusztus elsején késő este Zágrábban egy férfi, aki később öngyilkos lett – közölte a horvát rendőrség. A szomszédok, akik lövéseket és női sikolyt hallottak, értesítették a rendőrséget, amely a helyszínre érkezéskor hat holttestet talált Új-Zágráb egyik csendes lakónegyedében. A rendőrök egy hét hónapos csecsemőt is találtak a házban, akin nem voltak sérülés nyomai.

A Jutarnji List című horvát napilap pénteki beszámolója szerint a helyszíni szemle még mindig tart. A három nőt és a tízéves kisfiút az utcán, a ház előtt, az egyik férfit a ház egyik szobájában, míg a másikat a folyosón végezte ki lőfegyverrel a zágrábi férfi, aki a mészárlás után távozott a tetthelyről. 

A rendőrség egész éjjel kereste az elkövetőt, akit a hajnali órákban, nem messze a bűncselekmény helyszínétől meg is találtak, de mielőtt elfoghatták volna, a lőfegyverével öngyilkos lett.

A rendőrség egyelőre nem közölt részleteket az esetről. A helyi sajtó ugyanakkor tudni véli, hogy szerelemféltés állhatott az ügy hátterében. Meg nem erősített források szerint az elkövető az egyik kivégzett nő korábbi férje volt.
HorvátországtömeggyilkosságZágráb

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.