Hirdetés

Hirdetés

A Fidesz segít az MSZP-n: leállnak vitázni

mti

2017.10.04. 12:17

A Fidesz segít az MSZP-n: leállnak vitázni
Gulyás Gergely vállalja a vitát (Fotó: fidesz.hu)

Molnár Zsolt kihívta, Gulyás Gergely elfogadta.

Hirdetés

Hirdetés

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője kész vitázni a bevándorlásról Tóth Bertalannal, az MSZP parlamenti képviselőcsoportjának vezetőjével.

A kormánypárti politikus erről az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát vezető szocialista Molnár Zsoltnak küldött levelében tájékoztatott, amelyet a Fidesz-frakció sajtóosztálya juttatott el szerdán az MTI-hez.

Előzőleg Molnár Zsolt sajtótájékoztatón azt közölte: a schengeni határvédelemről, a bevándorlásról, a nemzeti konzultációról, „az ördögi Rogán-tervről” és a nem létező Soros-tervről nyilvános, televíziós vitára hívja ki Gulyás Gergelyt, a Fidesz új frakcióvezetőjét és Rogán Antalt, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert.

Gulyás Gergely a Molnár Zsoltnak címzett válaszlevelében azt írta: „állunk rendelkezésre a bevándorlással kapcsolatos vitára”. A Fidesz frakcióvezetőjeként szívesen vitatkozik Tóth Bertalan szocialista frakcióvezetővel, Németh Szilárd, a honvédelmi és rendészeti bizottság fideszes elnöke pedig örömmel vitázik a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnökével – közölte.

Ez is logikus lépés: indul az emeljük meg az MSZP-t akció. Kétségtelenül ez a Fidesz érdeke

- így kommentálta a hírt Török Gábor politológus a Facebookon.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.