Hirdetés

Hirdetés

Edzőváltás Debrecenben: két és fél év után mondott le a tréner

2019.05.19. 10:00

Edzőváltás Debrecenben: két és fél év után mondott le a tréner
Berényi Sándor feláll az első csapat kispadjáról. Vajon ki lesz az utód? (Fotó: Cívishír)

Hálásak neki a debreceni klubnál.

Hirdetés

Hirdetés

Becsky István szakosztályvezető bejelentette, hogy a 2019-20-as idényben már biztosan nem Berényi Sándor lesz az élvonalbeli férfi kosárlabdacsapat vezetőedzője.

Fontos kiemelni, hogy Berényi Sándor saját kérése volt ez, az ő szavait idézve, most úgy tud a leginkább a klubnak segíteni, ha visszalép a vezetőedzői pozícióból. Nem fog teljesen elszakadni az A-csoportos csapattól, de szakmai munkájára az utánpótlásunkat képező Debreceni Kosárlabda Akadémiánál is számítunk majd. Köszönjük neki azt a hihetetlenül alázatos munkát, amit az elmúlt két és fél évben a debreceni kosárlabdáért tett, nemcsak elismerjük azt, de hálával is tartozunk neki. Szinte biztos vagyok benne, hogy lesz ő még A-csoportos vezetőedző Debrecenben

– idézi Becsky Isvánt a deacbasket.hu.

Berényi Sándor 2017 januárjában vette át az akkor még másodosztályú DEAC-ot. A klub történetének első A-csoportos szezonjában a csapata 12 győzelmet és 20 vereséget jegyzett, mellyel a 11. helyet szerezte meg. A 2018-19-es idényben a csapat a Magyar Kupában bronzérmet szerzett. A bajnokságban ötvenszázalékos mérleget produkált a DEAC, és a rájátszásról egy hajszállal lemaradva végül a 9. helyen zárt.

kosárlabdaDEACBerényi Sándor

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.