Hirdetés

Kemény fellépés vár a debreceniekre

deacbasket.hu

2018.10.03. 17:34

Kemény fellépés vár a debreceniekre
(Fotó: Cívishír)

Kihozni a maximumot - ez az edzői óhaj.

Hirdetés

A Körmend elleni bravúros győzelem után Kecskeméten folytatja a bajnokságot a DEAC kosárlabdacsapata. A pénteken 18 órától kezdődő találkozón nem vár könnyű feladat Berényi Sándor együttesére az évek óta élcsapatnak számító KTE otthonában.

Az elmúlt héten győzelemmel kezdte a szezont a megújult DEAC az előzetesen esélyesebbnek vélt Körmend ellen. Bognár Kristóféknak a második fordulóban sem lesz egyszerű dolga, ugyanis az elmúlt években rendre az élmezőnyben végző Kecskeméthez látogatnak. Forray Gábor együttese az első fordulóban Zalaegerszegen maradt alul 64-56 arányban, egy végig kiélezett, pontszegény összecsapáson.

Egy nagyon motivált ellenfélre számítok, mivel egy szoros találkozón kaptak ki Zalaegerszegen, a közönségük előtt biztos, hogy mindent meg fognak tenni azért, hogy javítsanak. Mi szeretnénk előrelépni játékban, a Körmend ellen elkövetett taktikai jellegű hibákban mindenképp

– vélekedett az első idegenbeli derbiről Berényi Sándor a deacbasket.hu-nak.

A tavaly az 5. helyen végző Hírös városiak meghatározó játékosai közül csak Pongó Máté (PVSK) és Bernard Thompson (ZTE) távozott, helyükre azonban érkezett Milos Dimics, Juan’Ya Green és Sopronból hazatért Mészáros Máté is.

A Kecskemét az utóbbi években a legkevesebb játékosmozgást mutatja, egy nagyon masszív csapat. Évek óta ugyanazt a szisztémát alkalmazzák, amelybe csak néhány játékost kell mindig beépíteni, egy nagyon összeszokott társaság az övék. Ők a favoritok hazai pályán, a topcsapatok is rendre megszenvednek Kecskeméten, de nekünk csak azzal kell foglalkoznunk, hogy kihozzuk magunkból a maximumot, ami akár egy értékes idegenbeli győzelmet is érhet

– zárta szavait a vezetőedző, aki a nyitófordulóhoz hasonlóan ezúttal is mindenkire számíthat majd a keretből.

 

DEACKecskemét

Szóljon hozzá!

Hirdetés