Hirdetés

Végre láthatjuk Debrecen élvonalbeli újoncát!

debka.hu

2017.09.14. 10:50

Végre láthatjuk Debrecen élvonalbeli újoncát!
(Fotó: debka.hu)

Reális képet kaphatunk a csapat valódi erejéről

Hirdetés

Először láthatja a debreceni közönség a DEAC első osztályba feljutott kosárlabdacsapatát. Az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban négycsapatos nemzetközi felkészülési tornán a hazaiak mellett a szintén A-csoportos Jászberény, a fehérorosz Tsmoki Minsk és a romániai BC Temesvár vesznek részt szeptember 16-18-én.

Az elmúlt héten két zárt kapus felkészülési mérkőzést is játszott Berényi Sándor együttese, előbb csütörtökön a tavaly még a B-csoportban nagy rivális Nyíregyházát győzték le, majd a Szolnoki Olajtól szenvedtek vállalható vereséget.

Két héttel a bajnoki rajt előtt már teljes lesz a DEAC kerete, és az A-csoport alsóházához tartozó Jászberény elleni mérkőzés már reális képet adhat a csapat valódi erejéről.

A héten gyakorolt elemeket már szeretném látni a mérkőzések alatt is, hiszen viszonylag sok energiát fektetünk most a támadások felépítésére. Remélem, hogy frissebben is mozognak majd a játékosok, hiszen valamennyivel kisebb terhelést kapnak, mint az elmúlt időszakban. Az eredménnyel kapcsolatban még mindig nincsenek elvárásaim, viszont szeretném, ha játékban előrelépnénk a múlt hetihez képest.

–mondta Berényi Sándor, a debreceniek vezetőedzője.

A DEAC-kupa programja:
szeptember 16. szombat:
15:30 BC Timba Timisoara (román) – Jászberény KK
18:00 DEAC – Tsmoki Minsk (fehérorosz)
szeptember 17. vasárnap:
15:30 Jászberény KK- Tsmoki Minsk (fehérorosz)
18:00 DEAC – BC Timba Timisoara (román)
szeptember 18. hétfő:
15:30 BC Timba Timisoara (román) – Tsmoki Minsk (fehérorosz)
18:00 DEAC – Jászberény KK

Szóljon hozzá!

Hirdetés