Hirdetés

Hirdetés

Nem kell sokat várni az újabb nagy debreceni bulira

debka.hu

2017.08.21. 09:29

Nem kell sokat várni az újabb nagy debreceni bulira

Egy új olimpiai sportág legjobbjai érkeznek a cívisvárosba.

Hirdetés

Hirdetés

Ugye tudják! Augusztus 31-én és szeptember 1-én ismét 3×3 World Tour Masters fordulót rendeznek Debrecenben, az elmúlt évekhez hasonlóan újra a Nagytemplom előtt lesz a rangos esemény.

A cívisváros az ötödik állomáshelye a sorozatnak, olyan neves rendezővárosok közé sikerült bekerülni, mint a kanadai Saskatoon, a japán Utsonimiya, a cseh Prága, a svájci Lausanne, a kínai Chengdu vagy éppen Mexikóváros. Nem egyszerű eljutni a World Tour Masters fordulókra, hiszen csak a világranglista pontok alapján, valamint a selejtezőkön kibocsátott szabadkártyával kvalifikálhatja magát az adott csapat. A hét állomáson összegyűjtött pontok alapján végül rangsorolják a csapatokat, és a legjobb 12 együttes nevezhet a Pekingi nagydöntőre. Az idei az első sorozat, amikor már abban a tudatban versenyeznek egymással a csapatok, hogy a szakágat beválasztották a nyári olimpiai játékok versenyszámai közé, így várhatóan még nagyobb érdeklődés övezi majd a meccseket.

A cívisvárosi versenyen is négy hármas csoportba sorolják majd a csapatokat, augusztus 31-én a csopotmérkőzéseket láthatják a Kossuth térre kilátogatók, míg szeptember 1-én a legjobb nyolc csapat küzd meg egymással a helyezésekért és a világranglista pontokért. Természetesen idén is lesz népszerű és nem utolsósorban hihetetlenül látványos zsákolóverseny, valamint a mesterlövészeknek meghirdetett hárompontosdobó-verseny.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.