Hirdetés

Hirdetés

Ünnep után fociünnep Debrecenben!

civishir.hu

2017.12.26. 09:06

Ünnep után fociünnep Debrecenben!

Négy napon át küzdenek a csapatok a Hódosban.

Hirdetés

Hirdetés

December 27. és 30. között 36 csapat részvételével rendezik meg a Tutti Gelati XVII. Real Team Kupát a Hódos Imre-rendezvénycsarnokban. Az első három selejtezőnapon decemebr 27-én reggel 10 órától este 19 óráig zajlanak majd a mérkőzések, a döntő napon 30-án, szombaton reggel 8 órától 17.30-ig játszanak a csapatok. 

A torna fővédnöke Papp László Debrecen polgármestere, aki a döntő napon köszöntőt mond és díjakat ad át.

Sztárjátékosok

Sztárjátékosokból idén sem lesz hiány, több NB I-es és válogatott játékos és a DVSC kedvencei is pályára lépnek: Ferenczi, Kinyik, Sós, Varga Kevin, Csősz, Bíró, de hazatér az egykori debreceni kedvenc a tavalyi tornagyőztes csapat játékosa, Holman Dávid is Szlovákiából. Más NB I-es klubok is képviseltetik majd magukat: Pátkai Máté (Videoton), Szécsi Gergő, Vólent Roland (Balmazújváros), Gazdag Dániel, Lőrinczi Attila (Budapest Honvéd), Gohér Gergő, Vadnai Dániel (Mezőkövesd) Balogh Balázs (Puskás Akadémia), Vernes Richárd (Paks). Futsal magyar válogatottak: Trencsényi János (Mezei-Vill FC), Komáromi Péter (FTC), Hosszú Ádám, Fekete Róbert, Varga Csaba (Dunaferr).

Egykori NB I-es sztárok: Igor Bogdanovics, Kerekes Zsombor, Szűcs Lajos, Bita László, Bárányos Zsolt és még sokan mások.

A torna egyik érdekessége, hogy a 29. napon a H csoportban egy komplett női csapat lesz látható Hedge Hair-Amazon néven, mely magyar és szlovák női válogatott játékosokra épül.

A jegyárak a tavalyihoz képest nem változnak, a csoportmeccsek napján 1000 forint, míg a döntőnapon 4000 forint lesz a belépő. Némi újítás az előző tornához képest, hogy a 14 éven aluli gyermekek ingyen tekinthetik meg a csoportmérkőzéseket.
Real Team-kupaHódos

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.