Hirdetés

A legjobb debreceni előszilvesztert ajánljuk!

2017.12.15. 12:08

A legjobb debreceni előszilvesztert ajánljuk!
A hölgyeknek is lesz mit nézni, mint tavaly! Telt házat és sok-sok látányt ígér a torna (Fotó: Cívishír)

Nők is helyet követelnek maguknak a pályán!

Hirdetés

Hirdetés

Debrecenben nincs év vége kispályás foci nélkül, Debreceni Péterék természetesen idén is megrendezik a Real Team-kupát, az ország talán legnagyobb presztízsű téli teremtornáját, amelyen ezúttal is NB I-es futballisták egész sora kap szerepet a különböző csapatokban. 

A DVSC futballistái sem hiányozhatnak,

amint az a csütörtöki sajtótájékoztatón kiderült, a tavaly a torna legjobbjának megválasztott  Varga Kevinen kívül még láthatják a nézők a pályán Kinyik Ákost, Sós Bencét, Ferenczi Jánost, Csősz Richárdot, Barna Szabolcsot, Bíró Pétert és Nagy Kevint is, valamint a tavalyi győztes Victor Security tagjaként ismét teremcsukát húz a Loki volt középpályása, Holman Dávid is. 

A csoportokban ezúttal is 36 csapat közd a 18 továbbjutó helyért. A sorsolást december 18-án, 17 órától tartják a Fórum Bevásárlóközpontban található Tutti Gelatti kávézóban, ahová  várnak minden érdeklődőt.

A december 30-i nap a debreceni sportbarátok számára maratoni lesz, hiszen reggel nyolctól este tízig pattog majd a labda a Hódosban. A Real Team-kupa helyosztói és döntője után,

20 órától rendezik meg a DVSC-Békéscsaba NB I-es keleti kézilabda-rangadót.

A debreceni kézis lányok mellett más hölgyek is versenyben lesznek, a Real Team-kupa történetében első alkalommal egy női futsalcsapat is szerepel majd.

A jegyárak a tavalyihoz képest nem változnak, a csoportmeccsek napján 1000 forint, míg a döntőnapon 4000 forint lesz a belépő. Némi újítás az előző tornához képest, hogy a 14 éven aluli gyermekek ingyen tekinthetik meg a csoportmérkőzéseket.
Real Team-kupakispályás foci

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.