Hirdetés

Hirdetés

Kispályások, igyekezzetek! Újvároson nagy pénzosztás várható

2016.11.30. 16:19

Kispályások, igyekezzetek! Újvároson nagy pénzosztás várható
Fotók: sajtkalmárkupa.hu

Már csak néhány hely kiadó.

Hirdetés

Hirdetés

A hagyományoknak megfelelően decemberben Hajdú-Bihar megye az ország kispályás labdarúgóinak központjává válik: a debreceni Real Team Kupa mellett Hajdúböszöményben (december 2-től 4-ig) és Balmazújvárosban is rangos tornát rendeznek.

A VII. Sajt-Kalmár Kupát immár harmadik éve impozáns körülmények között, a balmazújvárosi König Rendezvénycsarnokban rendezik, ezúttal december 16-tól 18-ig. A háromnapos teremfoci tornán felvonul az ország labdarúgásának színe-java, miután a nagypályás labdarúgó-bajnokságok mindegyike lemegy addig.

Rendre teltház előtt zajlanak a küzdelmek

Koroknai Árpád főszervező tájékoztatása szerint idén legalább 24 csapattal rajtol el a torna, már csak egy-két hely kiadó, így igyekezniük kell azoknak, akik ott akarnak lenni Balmazújvárosban. A torna első négy helyezettje között tekintélyes summát, 700 ezer forintot osztanak ki a szervezők, de a Jomának köszönhetően három teljes garnitúra mezt is kisorsolnak a csapatok között.

A címvédő, budapesti Mates Team mellett nem okozna meglepetést a korábbi kétszeres bajnok, a szolnoki Viktor-Security, vagy a korábban szintén megdicsőült hazai csapat, a Koroknai Autósiskola tornagyőzelme sem – fejtegette az esélyeket a főszervező, aki szerint a névadó Sajt-Kalmár Kft. csapata, illetve a szintén nívós budaörsi Aramis-Mad Dogs, a debreceni Sunland Szolárium, a hajdúszoboszlói Hotel Silver, vagy az örökös Real Team Kupa-bajnoknak mondható, Loki-játékosokra épülő Grand Casino révbe érése is elképzelhető.

A 2015-ös bajnok

Mindamellett nem lehet leírni a mindenkire veszélyes csapatokat, mint az idei (és tavalyi) országos amatőr strandfocigyőztes, friss debreceni kispályás bajnok Hungarotargot, a hajdúszoboszlói Figyelő-Securityt, a tavaly döntőző nyíregyházi Kétbal csapatát, valamint a Balmazújvároson először induló, de kiemelkedő képességű játékosok alkotta, Budakesziről érkező Anonymus gárdáját sem – így Koroknai Árpád.

Balmazújvároskispályás foci

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.