Hirdetés

Visszavonul a Loki egyik szépsége

2020.02.13. 13:36

Visszavonul a Loki egyik szépsége
Varsányi Nóra befejezi (Fotó: Cívishír)

A sport mellett a Debreceni Egyetemen már gondoskodott a jövőjéről.

Hirdetés

Varsányi Nóra a szezon végén visszavonul - közölte a dvsckezilabda.hu.

A mindenki által csak Nyüzinek becézett szélső Nádudvaron kezdte a pályafutását, aztán Derecske érintésével került Debrecenben 2009 nyarán, azóta összesen 280 tétmeccsen lépett pályára (231 bajnoki, 25 nemzetközi kupa, 24 Magyar Kupa) a Lokiban.

Nem sok meccset hagytam ki pályafutásom során, de azt kevesen tudják, hogy hosszú ideje szenvedek a sarkam miatt, másfél éve szedem a fájdalomcsillapítókat, hogy játszani, edzeni tudjak. Nehéz volt meghozni a döntést, de így nem akartam tovább játszani, a hosszú kihagyással járó műtétet pedig nem akartam vállalni. Felkészültem a civil életre, sportközgazdászként végeztem a Debreceni Egyetemen. Nagyon szépen szeretném lezárni a pályafutásomat, főleg mert a nyáron számomra tényleg vége a kézilabdának, alacsonyabb osztályban sem szeretnék már játszani. Remélem, a csapattal együtt kihozzuk a maximumot ebből a szezonból!

- mondta a klubja honlapjának a kiváló szélső, akinek egész profi pályafutása a DVSC-hez kötődik. A klub történetében az NB I-es meccsek számát tekintve a 9., minden meccset figyelembe véve a 12. helyen áll az örökrangsorban.

Varsányi Nóra nem akar levezetni alacsonyabb osztályban (Fotó: Cívishír)

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés