Hirdetés

Hirdetés

Nézzük meg, hol tartanak a lokis lányok!

Cívishír

2019.08.05. 19:39

Nézzük meg, hol tartanak a lokis lányok!
Arany Rebeka és Háfra Noémi az egyik Fradi elleni felkészülési mérkőzésen (Fotó: Fradi.hu)

Díjtalan a belépés az MTK elleni mérkőzésre.

Hirdetés

Hirdetés

Szerdán először láthatja a debreceni közönség a DVSC Schaefflert, a bajnokságra és nemzetközi kupaszereplésre készülő kézilabdás hölgyek az MTK-t fogadják a Hódosban.

Az elmúlt idényt a hatodik helyen zárta a Loki, ami komoly előrelépés az egy évvel korábbi 9. helyezéshez képest, ráadásul indulást ért az EHF Kupa. A piros-fehérek júliusban kezdték meg az alapozást, s augusztus 5-ig három felkészülési meccset játszottak: Gyöngyösön a decemberi világbajnokságra készülő dél-koreai válogatottal mérkőztek (35–31), a múlt héten pedig a balatonboglári edzőtáborozás során kétszer játszottak a bajnoki ezüstérmes, BL-negyeddöntős Ferencvárossal (24–31, illetve 28–33).
Köstner Vilmos vezetőedzőnek közben azzal is meg kellett birkóznia, hogy Tóvizi Petra, Bordás Réka és Karnik Szabina a felnőtt válogatott edzőtáborába szintén meghívót kapott, míg Arany Rebeka, Szabó Dóra és Vámos Petra a junior Eb-t nyerő csapat oszlopos tagjaiként küzdötték végig a múlt hónapot.

Mindeközben az új igazolás, Elke Karsten csak a napokban tudott csatlakozni a csapathoz, hiszen az argentin válogatott belső játékosa a Pán-Amerikai Játékokon szerepelt (ezüst szereztek a Brazília elleni döntőben).

A megújult Loki tehát augusztus 7-én az MTK-t fogadja 17 órakor. Érdekesség, hogy a debreceni klubhoz visszatérő kiváló átlövő, Karnik Szabina a volt csapata ellen bizonyíthat. A jobb oldali játékos az elmúlt szezonban a negyedik helyen végzett a bajnokság legjobb góllövőinek mezőnyében (26 meccs, 167 gól), vagyis Kovács Annával együtt nagyon erős lehet a DVSC ebben a pozícióban. 

A mérkőzésre a lelátó alatti vendég büfé nyit ki. A belépés díjtalan.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.