Hirdetés

Nem tudott visszavágni a Kisvárda Debrecenben

Cívishír

2019.08.24. 11:12

Nem tudott visszavágni a Kisvárda Debrecenben
Köstner Vilmos a szokásosnál is többet elégedetlenkedett (Fotó: DVSC Schaeffler)

Felkészülési mérkőzést játszottak a Főnixben.

Hirdetés

Zárt kapuk előtt játszotta utolsó felkészülési mérkőzését a DVSC Schaeffler, a debreceniek a Kisvárda együttesét győzték le a Főnixben 23–22-re. A rétköziekkel a Loki néhány nappal korábban „odaát” találkozott, akkor hat gól volt a különbség. 

A péntek esti találkozón egy „nyúzott” DVSC fogadta ellenfelét, amivel semmi gond nincs, hiszen az augusztus 29-i bajnoki nyitányig sok idő van pihenni. Akkor a frissen feljutó Szent István SE ellen kell bizonyítani, s a fővárosi hölgyek ellen kizárólag a győzelem elfogadható.

„Szerdán jobban ment a csapatnak, ma sokat hibáztunk elül és hátul egyaránt, rengeteg tiszta helyzetet rontottunk” – értékelt a meccs után Jelena Despotovic, hozzátéve: a bajnoki rajtig elemezniük kell a hibákat, „hiszen nagyon sokat dolgoztak a felkészülés alatt, s ennek meg is lesz az eredménye.”

DVSC Schaeffler – Kisvárda Master Good SE 23–22 (9–8)
Debrecen Főnix Csarnok. Vezette: Hantos D., Rózsahegyi B.
DVSC: Oguntoye – Varsányi 5, Karnik, Tóvizi 2, Despotovic 3, Bulath 5 (1), Vantara-Kelemen 1. Csere: Triffa, Szabó D. (kapusok), Kovács Anna 3, Petrus 1, Vámos 1, Bordás 1, Karsten 1, Poczetnyik.
Kisvárda: Pásztor – Orbán, Habankova 5, Dajka, Dombi 5, Siska 1 (1), Milosevic 2. Csere: Lajtos (kapus), Litre 5, Radojevics 3 (1), Petika, Smid, Rocha 1, Udvardi.

Szóljon hozzá!

Hirdetés