Hirdetés

Mélyrepülésben a debreceni férfi kézilabda. Lesz feltámadás?

2019.08.12. 14:18

Mélyrepülésben a debreceni férfi kézilabda. Lesz feltámadás?
(Fotó: deac.hu)

A debreceniek átrendezték az edzői stábot.

Hirdetés

A Loki NB I-es női kézilabdacsapatának korábbi trénere, Bíró Imre vezetésével kezdték meg a felkészülést a következő szezonra a DEAC férfi kézilabdázói. Az együttes fennállása legszörnyűbb tavasza után elbúcsúzott a második vonal küzdelmeitől, de már akkor megfogalmazódott az új cél: vissza kell jutni az NB I/B-be!

Bíró Imre  (Fotó: deac.hu)

Bíró Imre neve és munkássága bizonyára nem ismeretlen a kézilabdabarátok, s azon belül is a DEAC szimpatizánsok számára. Szakosztályvezetőként rendre ott állt az NB I/B-s csapat mellett meccseken, edzéseken, s minden más fontos eseményen. A második vonaltól búcsúzó DEAC-nál az edzői stáb összetétele a nyáron nem változott, csak némileg – mondjuk így – átrendeződött. A vezetőedzői feladatokat a korábbi válogatott kézilabdakapus, Bíró Imre vette át, míg Szabó Csaba edzőként segíti a csapat munkáját, Medgyessy Sándor pedig maradt az együttes kapusedzője. Az előző tavasz nem úgy sikerült, ahogyan azt a szakosztály tervezte, ezért a klubvezetés és a szakmai stáb közösen döntött a helycseréről.

A csapat – amelynek soraiban nyáron jelntős jövés-menés zajlott le – ősztől 11 ellenféllel küzd majd meg az NB II. Észak-keleti csoportjában. A DEAC riválisa lesz a Tiszavasvári SE, a Gyöngyös U23, a Nádudvari ASK, a Túrkevei VSE, a Nyírbátor, a Hajdúböszörmény, a Kisvárdai KC, a Füzesabonyi SC, a Szolnoki KCSE, a Hajdúnánás KSE és a Kazincbarcikai KSE. A képlet egyszerű. Amelyik csapat megnyerni szeptember közepén rajtoló NB II. Észak-keleti csoportját, az feljut az NB I/B-be. Mindenki más marad - olvasható a deac.hu-n.

Szóljon hozzá!

Hirdetés