Hirdetés

Szemtelen gólra ragadtatta magát a Loki légiósa – VIDEÓ

Cívishír

2019.07.24. 17:49

Szemtelen gólra ragadtatta magát a Loki légiósa – VIDEÓ
A debreceniek Dél-Korea ellen

A piros-fehérek jól muzsikáltak Dél-Korea ellen.

Hirdetés

A DVSC Scaeffler montenegrói átlövője, Jelena Despotovic szemtelen cunderezése az elfogulatlan szemlélő tetszését is kiválthatja!

A Loki megnyerte az első felkészülési meccsét, amelyet Ázsia legjobbja, a Magyarországon edzőtáborozó dél-koreai válogatott ellen játszott Gyöngyösön július 23-án. A debreceni keret erősen foghíjas egyelőre, hiszen Bordás Réka, Karnik Szabina és Tóvizi Petra a felnőtt válogatottal edzőtáboroznak Törökországban, míg az „aranyos” juniorok (Arany Rebeka, Szabó Dóra, Vámos Petra) egyelőre a Eb fáradalmait pihenik ki.

A klub közlése szerint a dél-koreaiak elleni meccs a vártnák jobban sikerült, „érezhető volt, hogy nagyon kiéheztek a meccsre” a hölgyek a kéthetes kőkemény munka után. Érdekesség, hogy Köstner Vilmos a két felnőtt válogatott beálló hiányában Despotovicot is beküldte a „darálóba”  A hajrában a Loki szinte komplett ifi sorral is magabiztosan őrizte az előnyét, legyőzve a decemberi vb-re és a jövő évi olimpiára készülő Dél-Koreát.

DVSC Scaeffler – Dél-Korea 35–31 (17–16)
DVSC: Oguntoye – Varsányi, Kovács A. 6 (1), Bulath 7 (4), Kelemen G. 3, Deszpotovic 10, Vantara-Kelemen 1. Csere: Triffa (kapus), Borgyos 6, Szabó P. 1, Petrus, Poczetnyik 1, Vámosi P., Barabás. Edző: Köstner Vilmos

Szóljon hozzá!

Hirdetés