Hirdetés

Érden kell kiharcolnia a továbbjutást a Debrecennek

Cívishír

2018.11.12. 19:27

Érden kell kiharcolnia a továbbjutást a Debrecennek
Oguntoye Viktória és Szabó Dóra feladata Triffa hatékony pótlása (Fotó: DVSC Schaeffler)

Oguntoye Viktoria úgy érzi, felkészültek Triffa pótlására.

Hirdetés

Hirdetés

Az Érd együttesével, idegenben küzd meg a DVSC Schaeffler a Magyar Kupában november 13-án 18 órától. A továbbjutásról egy mérkőzés dönt, ugyanakkor a döntetlen a vendégcsapatnak kedvez. 

A Pest megyeiek a 3. helyezést foglalják el a tabellán, míg a Loki a 8., de utóbbinak a sorsolása is nehezebb volt.

Az érdiek meghatározó játékosa, a válogatott Kisfaludy Anett októberben szenvedett súlyos térdsérülést, míg a debrecenieknél a jobblövő Anna Punko továbbra sem bevethető, az elsőszámú kapus, Triffa Ágnes pedig csak decemberben térhet vissza a kézujj-operációja utáni lábadozásból. „Tréfi” távollétében Kiss Nikolették bombáit Oguntoye Viktóriának és Szabó Dórának kell majd hatástalanítani.  

– Nagyon kemény csapattal fogunk játszani, remélem, jól jövünk ki belőle. Úgy érzem, készen állunk Triffa Ági pótlására, igyekszünk a legjobb tudásuk szerinti helytállásra – mondta a klub honlapjának Oguntoye, akinek a legutóbbi bajnokin, a Mosonmagyaróvár elleni fölényes győzelem során jól ment a védés. A párkányi születésű kapuvédőnek nem kell bemutatni az érdi csarnokot, hiszen éveket védett náluk.

Ha a DVSC ki akarja harcolni a hazai pályán papíron esélyesebb Érd ellen a továbbjutást, ahhoz nem nagyon történhet hosszabb megingás a védekezésben: a piros-fehér hölgyekben benne van a siker, de kőkeményen meg kell küzdeni érte!

A Loki egyik legjobbja, Kovács Anna számára szintén különösen izgalmas lehet a visszatérés, hiszen öt idényt húzott le Érden, mielőtt Dunaújvárosba igazolt.

Gyerünk, Anna, gyerünk, Viki! Hajrá, Loki!

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.