Hirdetés

Hirdetés

Ezt nagyon elszúrták a debreceniek

Cívishír

2018.02.26. 11:19

Ezt nagyon elszúrták a debreceniek
Fotó: deac.hu

A Balmazújváros nyerte a megyei rangadót.

Hirdetés

Hirdetés

Vendégsiker született a férfi kézilabda NB I/B. szombati játéknapján, amikor is a DEAC a Balmazújváros gárdáját fogadta. Az egyetemisták nem tudták tartani a lépést az NB I-be törekvő újvárosiakkal. 

A megyei rangadóról hiányzott a DEAC legjobbja, a gólkirályi címért is versenyben lévő Bíró Ádán nemzetközi játékvezetői elfoglaltsága miatt ezúttal nem állhatott a csapat rendelkezésére.

A találkozó első gólját a DEAC szerezte, ám mint később kiderült, ekkor vezettek utoljára a hazaiak. A feljutásra hajtó Balmazújváros ellen az első negyedórában ugyan még többször is egyenlíteni tudtak az egyetemisták, és ekkor még úgy tűnt, hogy szoros meccset vívnak egymással a felek.

A debrecenieknél azonban a 20. percben 8-10-es állásnál valami megtört, 10 perc alatt már egyetlen gólt sem szerzett Szabó Csaba együttese, a Balmazújváros viszont még ötször betalált.

A második félidőben aztán már nem nagyon tudott közelebb kerülni ellenfeléhez a DEAC, amely végül hatgólos vereséget szenvedett hazai pályán.

Férfi kézilabda NB I/B.,16. forduló:
DEAC-Balmazújváros 24-30 (8-15)
A DEAC gólszerzői
: Mucza 4, Juhos 2, Mórucz 2, Erdős 5/3, Leiter 2, Darvay 2, Illés 1/1, Dobos 3, Minegász 3.
A Balmazújváros gólszerzői: Karap 6, Kiss R. 4, Nagy N. 5/2, Dancs 4, Csontos 5, Veres 2, Teleki 4

A debrecenieknek szombaton, március 3-án ismét nagyon nehéz dolguk lesz, hiszen a feljövőben lévő Balassagyarmat otthonában lépnek pályára.    

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.