Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Összeomlás! A szakadék szélére sodródtak a debreceniek

| 2023. 02. 09. | 21:44:00
A debreceniek kiütéses vereséget szenvedtek.
Összeomlás! A szakadék szélére sodródtak a debreceniek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még fel sem ocsúdtunk a csütörtök esti sokkból, amikor újabb pofont kaptunk. Mindössze 12 másodperc telt el a DEAC-FEHA19 Erste Liga-párharc második találkozójából, és máris megszerezte a vezetést a vendégcsapat. Aztán a rossz kezdés után még rosszabb folytatást kaptunk az elmúlt két év debreceni sikercsapatától, amely úgy került háromgólos hátrányba 20 perc játék után, hogy az eredmény a játék képe alapján még rá nézve volt hízelgő.

A második harmadra Hetényi Zoltánt Gönczi Lajos váltotta a debreceni kapuban, de őt is hamar felavatták a fehérváriak. Majd jött az ötödik és a hatodik vendéggól is. A DEAC egy teljesen összezuhant társaság benyomását keltette, semmi nem valósult meg abból, amit a fiúk egyébként tudnak, és amiért több mint 30 ponttal bizonyultak jobbnak az alapszakaszban a riválisuknál.

A harmadik harmadban már csak a tisztességből, önbecsülésből küzdöttek a debreceniek, ám abban sem volt sok köszönet, hiszen még a becsületgólt sem tudták megszerezni. György József legénysége a két hazai mérkőzésen összesen húsz percet játszott emberelőnyben, ám egyszer sem talált be. Ez mindent elárul a csapat formájáról...

A DEAC újabb vereségével a kiesés szélére sodródott, hiszen a két debreceni csata alapján nehéz elképzelni, hogy ebben a mentális és fizikai állapotban null-kettőről sikerül fordítani. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc harmadik összecsapását Fehérváron rendezik vasárnap este.  

Mesterszemmel

György József: – Kecskeméti Áron kollégámmal vagy hatvan videót nézettünk meg a fiúkkal arról, hogyan támadnak le a fehérváriak, de ezt már a 12. másodpercben elfelejtették a fiúk. Mentális gondjaink vannak, ami akkor kezdődött, amikor kiderült, hogy nem végzünk a legjobb hat között az alapszakaszban. Nem akarom senkire ráhúzni a vizes lepedőt a nagy nyilvánosság előtt, egyszerűen nem a valós tudását mutatta a csapat ezen a két mérkőzésen.
Anatolij Bogdanov: – Álomszerűen kezdtünk, de utána is rendkívül fegyelmezetten, hatékonyan jégkorongoztunk. A fiúk megértették, hogy többre jutunk, ha az egyéni villanások helyett igazi csapatmunkát végeznek. Különösen ki kell emelnem Márkus Levente kapusunk teljesítményét, aki elképesztően jól védett mindkét debreceni találkozón. Tudjuk, hogy még nem dőlt el a párharc, és a továbbiakban is hasonló elszántságra, koncentrációra lesz szükségünk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Megújult bő 400 méteren a forgalmas debreceni út.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.