Hirdetés

Hirdetés

Örömhokit a debreceni közönségnek!

2019.10.30. 10:18

Örömhokit a debreceni közönségnek!
A DEAC közönség jól szórakozhat! (Fotó: Cívishír)

A debreceniek már az odavágón eldöntötték a továbbjutást.

Hirdetés

Hirdetés

Ha valamikor játszhat igazán felszabadultan a DEAC jégkorongcsapata, akkor ezen a napon mindenképpen, hiszen a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Budapest Hokiklubot fogadja, és a párharc 8-1-es debreceni előnyből folytatódik!

A hajdúsági legénység már az odavágón eldöntötte a továbbjutást, így minden görcs és gátlás nélkül jégkorongozhatnak a mienk, akik ráadásul igencsak jó passzban vannak, hiszen az elmúlt nyolc bajnokijukat megnyerték. A sors pikantériája, hogy e nyolcmeccses sorozatban egyedül a soros kupaellenfél, a Budapest HK tudott pontot rabolni a DEAC-tól, miután csak túlórában kapott ki a Derék utcai jégcsarnokban.

Magyar Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó:
DEAC vs Hokiklub Budapest
2019. október 30. (szerda) 18:30
Debreceni Jégcsarnok

A jégkorong Magyar kupáról annyi érdemes tudni, hogy a hazai mezőnyből kiemelték az osztrák ligában játszó Fehérvárt, a szlovák élvonalban szereplő DVTK és MAC együtteseit, illetve az Erste Liga-címvédőt, a Ferencvárost. A Fehérvár a legjobb négy között, a másik három együttes a negyeddöntőben kapcsolódik be a küzdelmekbe. 

Arról már egy korábbi sorsolás döntött, hogy a DEAC-Budapest HK párharc győztese (azaz minden valószínűség szerint a DEAC) a MAC-cal találkozik a négy közé jutásért. Az első mérkőzést november 20-án Debrecenben, a visszavágót november 27-én Budapesten játsszák.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.