Hirdetés

Már teljes erőből nyomják a debreceniek, de még csak szárazon

2019.07.25. 15:47

Már teljes erőből nyomják a debreceniek, de még csak szárazon
(Fotó: deacjegkorong.hu)

Nagy versengésre van kilátás.

Hirdetés

A megnyugtató eredménnyel zárult egészségügyi állapotfelméréseket követően teljes fordulatszámra pörgött fel a DEAC felnőtt csapatának gépezete, megkezdődött az éles felkészülés a következő ERSTE Liga szezonra - írja a klub honlapja.

Az elsődleges célunk az, hogy bekerüljünk a legjobb öt csapat közé, ott pedig már bármi megtörténhet. Remélhetőleg a jelenlegi kerettel is legalább olyan sikeresek tudunk lenni, mint az elmúlt idényben. Biztos vagyok abban, hogy valamennyi mérkőzésünkön kiszolgáljuk majd a közönséget és mindent megteszünk a lehető legeredményesebb szereplés érdekében. Számos együttes lehet a potenciális vetélytársunk, jó játékosokat igazolt a Fradi, a Csíkszereda és az UTE, de a Brassó és a Dunaújváros is sokat erősödött. Egyelőre nem tudom megmondani, kikkel leszünk majd nagy harcban, az viszont bizonyos, hogy a versengés nagyon jót tesz a hazai bajnokságnak

– tekintett előre a DEAC cseh-német trénere, akinek most Farkas Zoltán erőnléti edző segít sokat. A játékoskeret teljes létszámban jelen volt az első száraz edzésen, melynek során komplex átmozgatásra és erőfelmérésre került sor. Kívülről úgy tűnt, hogy a srácok jó erőállapotban vannak, ezt a tréning végén az erőnléti edző is megerősítette. Néhány napig még szárazon megy a munka, augusztus elsejétől azonban a jeges edzések is bekerülnek a fiúk programjába. Kemény napok várnak a játékosokra és a csapat stábjára is, nem véletlenül, hiszen két hét múlva már az ostravai Torax Kupára utaznak.

Szóljon hozzá!

Hirdetés