Hirdetés

Hirdetés

Újabb kemény játékost szerződtetett a Debrecen

2019.06.05. 12:46

Újabb kemény játékost szerződtetett a Debrecen
Mestyán István (Fotó: Dunaújváros Online)

Rutinja is van, ereje is van, nagy hasznára lehet a csapatnak.

Hirdetés

Hirdetés

Mestyán István a következő szezon végéig szóló szerződést kötött a Debreceni Egyetem jégkorongcsapatával, a DEAC-cal - adta hírül a klub honlapja.

Az 1989. március 31-én született, csaknem 190 centiméter magas, balkezes védőjátékos Dunaújvárosban lett válogatott jégkorongozó, karrierjének nagy részét nevelőegyesületénél töltötte, de megjárta az FTC és a MAC csapatait is. Felnőtt karrierje során 360 Mol- valamint Erste Ligás mérkőzést játszott. 

David Musialt jól ismerem, dolgoztunk már együtt Dunaújvárosban, emellett Kecskeméti Áron másodedzővel is nagyon jó kapcsolatban vagyok. A múlt szezonra visszatekintve látható, hogy a DEAC-nál magas minőségű munka folyik. Nem véletlen, hogy nagyon közel került az együttes a bajnoki döntőhöz. Azt gondolom, hogy úgy, mint tavaly, a következő szezonban is egyénileg jól képzett játékosok alkotják majd a csapatot. A legtöbbjükkel - magyarokkal, illetve légiósokkal - már játszottunk egy csapatban, jól ismerem őket. Már alig várom a rajtot, igyekszem minden nap a tőlem telhető legjobbamat nyújtani, és remélem, segíteni tudok abban, hogy egészen a bajnoki döntőig meneteljünk

– idézi a deacjegkorong.hu a csapat új bekkjét, akit megbízható, kemény védekező játékosként tartanak számon a magyar hokis életben.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.