Hirdetés

Hirdetés

Csatárt igazolt a Debrecen egy jóval erősebb bajnokságból

2019.05.07. 14:00

Csatárt igazolt a Debrecen egy jóval erősebb bajnokságból
Martin Daloga és Lóczi Lászlóné Kovács Marianna DEAC-ügyvezető (Fotó: deacjegkorong.hu)

Az edző nagy reményeket fűz hozzá

Hirdetés

Hirdetés

Aláírta a 2019-2020-as szezon végéig szóló szerződését a 26 éves szlovák csatár, Martin Daloga, aki a szlovák Extraligából érkezett a Debreceni Egyetem csapatához. A hórihorgas jégkorongozó Gyetván született, és karrierje során mostanáig Szlovákiában játszott. Sokat erősödhet vele a támadó szekció - írja a deacjegkorong.hu.

A 192 centiméter magas hokis a szlovák elitben összesen 78 pontot gyűjtött, ebből 35 volt a gólok száma.

A döntésemben szerepet játszott az, hogy ismertem David Musial edzőt, hiszen Zólyomban korábban dolgoztunk együtt. Ő ajánlotta nekem a DEAC-ot. Egyelőre nem tudok túl sokat a csapatról, de nagyon szeretnék sok szép sikert elérni az együttessel, és minél több győzelemhez hozzásegíteni a csapatot

– mondta a DEAC legújabb szerzeménye, akit David Musial edző jó karakterű játékosnak tart. A tréner kiemelte nagyszerű fizikai adottságait és gyorsaságát, szerinte Martin a pályán és a pályán kívül is nagy hasznára lehet majd a csapatnak.

Az új érkező mellett véglegessé vált az is, hogy nem Debrecenben folytatja a pályafutását a cseh hátvéd, Jiri Behal, valamint a fiatal csatár Vincze Péter és a kapus Nagy Péter sem. 

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.