Hirdetés

Hirdetés

Újabb három játékos hosszabbított Debrecenben

2019.04.29. 12:02

Újabb három játékos hosszabbított Debrecenben
Hári Norbert révén egy rendkívül technikás játékosa máris van a jövő csapatának (Fotó: Cívishír)

Három fiatalról van szó, akik már eddig is meghatározó szerepet kaptak.

Hirdetés

Hirdetés

A legújabb hírek szerint a DEAC jégkorongcsapata szerződést hosszabbított Hári Norberttel, Salló Barnával és Molnár Dáviddal, így velük mindenképpen találkozunk majd a 2019-2020-as szezonban. Három ígéretes fiatal játékosról van szó, akik szépen helytálltak az előző idény során, az új szerződés ténye is arra utal, hogy David Musial elégedett volt velük - írja a debreceni klub honlapja.

Hári Norbert ősszel már a negyedik szezonját kezdi meg Debrecenben, közben egy idényt Dunaújvárosban töltött. 23 éves kora ellenére lassan veteránnak számít a Ligában; 197 találkozón lépett a jégre, miközben 54 gólt és 93 gólpasszt jegyzett. bátyjához, a magyar válogatott Hári Jánoshoz hasonlóan rendkívüli játékintelligenciával rendelkezik, nagyszerűen lát a pályán.

Salló Barna a DHK juniorcsapatából érkezett, a legutóbbi volt az első szezonja az Erste Ligában, ahol 15 pont, abból 6 gól volt az össztermése.

Molnár Dávid a DHK neveltje. A 2017-18-as szezonban a MAC csapatával bajnokságot nyert az Erste Ligában. A múlt szezonban a DEAC színeiben 58 találkozón 14 pontig jutott, ebből 4 gólt jegyzett. Több sorban is próbára tették, a közönség a keménységéért szereti. Még mindig csak 21 éves, jó esélye van arra nézve, hogy igazi erőcsatár váljék belőle.

Játékosmozgás a DEAC-nál:
Maradók: Hetényi Zoltán (kapus), Vladislav Kulesov, Berta Ákos, Dominik Novotny, Jakub Izacky, Molnár Dávid, Salló Barna, Hári Norbert (csatárok)
Érkezők: Phil Kiss (védő - UTE), Léránt René (védő - DAB), Sándor Flórián (védő - Fehérvári Titánok)
Távozók: Márton Koppány, Erdei Zoltán, Nico Vourijärvi, Hetényi Péter.

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.