Hirdetés

Vidám péntek: nagyon kitömte a budapestieket a Debrecen

2018.11.30. 22:02

Vidám péntek: nagyon kitömte a budapestieket a Debrecen
Debreceni gól! Egy a tízból. A szerzője: Hári Norbert (Fotó: Fogarasi Renáta, Cívishír)

Gólparádét tartott a DEAC.

Hirdetés

Egy percig sem adott esélyt budapesti ellenfelének a DEAC a jégkorong Extra Liga pénteki játéknapján. A hajdúságiak gólparádét rendeztek a közönség legnagyobb örömére. Szebbnél szebb találatokat láttunk, akkora fölényben játszottak a mienk, hogy végén már sajnálni kezdtük a szétzilált ellenfelet…

A debreceniek a soron következő találkozójukon, december 6-án, csütörtökön már egy sokkal erősebb riválissal találják magukat szemben: a listavezető Csíkszereda teszi tiszteletét a cívisvárosban.

Erste Liga, alapszakasz
DEAC-Budapest Hokiklub 10-1 (3-0, 3-1, 4-0)
Debrecen, 550 néző. Vezette: Varjú, Kormos, Sindel, Sipos.
DEAC: Hetényi Z. – Kovács B. 1 (1), Vuorijärvi – Antal A., Hetényi P. (1) – Behal, Markov – Edrei – IZACKY 1 (2), SALLÓ B. 1 (1), Turcotte (2) – Berta 1, Kulesov 1, NÉMETH A. 2, - Kozma, Molnár D., Silló (1) – HÁRI N. 2 (1), MÁRTON K. 1 (1), Vincze P. T. (1) – Szokolov. Edző: David Musial.
Budapest HK: Kiss B. – Orbán A. 1, Szécsi – Csíki, Lakatos – Jancsó, Lévai, Bernáth, Vajda – Petres, Satek (1), Asztalos – Egyed, Godó, Szűcs – Albert, Köllő, Németh Á. – Berendi, Horváth B., Izsák. Edző: Dusan Kapusta.
Kiállítás: -, illetve 10 perc.

Mesterszemmel

David Musial: Sokat dolgoztunk ezért a győzelemért, rengeteget korcsolyáztunk, hajtottunk, és külön örömteli, hogy ez a játék gólokkal is párosult. Ezúttal nem követtünk el ostoba szabálytalanságokat, amik miatt az utóbbi két mérkőzést elvesztettük.
Gröschl Tamás: Erre a meccsre nem voltunk készek fejben. Azt hitték a fiúk, hogy egy ilyen mérkőzést meg lehet úszni lazán és könnyedén. Ma kiderült, hogy nem.
 

Galéria

Szóljon hozzá!

Hirdetés