Hirdetés

Hirdetés

Ide süss! Régimódi csirke és kacsa

civishir.hu

2016.03.07. 12:13

Ide süss! Régimódi csirke és kacsa

Enni? Hát azt nagyon szeretünk! A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt! +Recept

Hirdetés

Hirdetés

Hozzávalók négy főre:

csirkemell: 0,2 kg
kacsamell bőr nélkül: 0,2 kg
póréhagyma: 1 db
zöld spárga: 0,15kg
csiperke gomba: 0,15kg
sárgarépa: 0,15
piros kaliforniai paprika: 1 db
főzőtejszín: 0,2 l
fehérbor (száraz): 0,1 l
dijoni magvas mustár: 0,1kg
fekete bors őrölt: 0,05 kg
olívaolaj: 0,1 l
só: 0,05 kg
fokhagyma: 0,05 kg
frissen facsart citromlé: 0,05 l

Elkészítés: A csirkemellet, a kacsamellet felcsíkozzuk. Az előkészített zöldségeket feldaraboljuk. Megfelelő méretű edényben felhevítjük az olívaolajat,hozzáadjuk a húsokat, a zöldségeket, hirtelen megpirítjuk. Beletesszük a fehérbort, a dijoni mustárt, a főzőtejszínt, a fokhagymát, a citromlevet. Ízesítjük sóval, fűszerezzük fekete borssal és lassú tűzön forraljuk. Köretként párolt rizst adhatunk hozzá.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.