Enni? Hát azt nagyon szeretünk! A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt a Séfakadémián! +Recept
Hozzávalók:
olíva olaj: 2 cl
vöröshagyma: 5 dkg
fokhagyma: 3 gramm
hámozott paradicsom konzerv: 20 dkg
só, oregano
cukor
balzsamecet
fehérbor: 3 cl
liszt: 4 dkg
élesztő: 1 gramm
mini mozzarella: 4 dkg
garnéla: 6d kg
paradicsompüré: 1 dkg
Elkészítés: Az olajon megpirított hagymához adjuk a hámozott paradicsomot és a paradicsompürét; sózzuk, borsozzuk, cukorral és balzsamecettel ízesítjük, az egészet turmixoljuk, majd fehérborral ízesítjük. A garnélákat olíván hirtelen átsütjük. A lisztet, sót, olívát, oreganót, a langyos vízben cukorral elkevet élesztőt félkemény pizzatésztává gyúrjuk, legalább 20 percig pihentetjük, aztán rudakat formázunk belőle, és 250 fokos sütőben 3-4 perc alatt készre sütjük.
Kövér Sándor séf, Séfakadémia
52 évet élt.
Otromba tréfa vagy valami más?
Az egyetemi vezetés kikerülésével döntöttek. Úgy tűnik, nagy hiba volt.
Ha S. Andrea meg is éli a feltételes szabadlábra helyezését, addigra elmúlik hatvan.
A kislány és édesanyja is jól van.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2021.01.23)