Hozzávalók:
3 kg paradicsom
4-5 paprika
4-5 fej vörös hagyma
1 fokhagyma
1 zeller és a zöldje
6 db alma
só ízlés szerint
1 tk.fehér bors
1 kk. oregano
1 kk. őrölt babérlevél
1 kk. kakukkfű
1 kk. bazsalikom
Elkészítése:
Mindent belerakok egy nagy fazékba, alaposan szétfőzöm, ez eltart körülbelül egy óra hosszáig, majd botmixerrel mixelem és újra felfőzöm, ha úgy érzem, hogy nem elég krémes. Cukor mindenkinek a szája íze szerint mehet bele, tehát ha szükséges, mindig mixelni és utána újra felfőzni. Mehet üvegekbe, amit előtte ki kell főzni. Ezekbe forrón töltöm és egy hajszálnyi olajat teszek a tetejére, végül száraz dunsztban hagyon kihűlni. és ha kihűlt. Annyit lehet változtatni rajta, hogy mikor már készre főtt, egy nagyméretű teaszűrőn át lehet passzírozni, így tényleg éppen olyan, mint a bolti, csak annyival jobb, hogy igazi alapanyagok vannak benne.
Jó étvágyat kíván: Boros Vali
http://borosvalikonyhaja.blogspot.com
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
Az ügyet a Debreceni Ítélőtábla tárgyalja.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.30)