Hozzávalók:
1 kisebb vöröshagyma
1 közepes padlizsán
3 db csiperke gomba (kb. 15 dkg)
1 darabka csípős paprika
1 darabka tv paprika
1 darabka kápia paprika
fél piros színű pritamin paprika
fél zöld színű pritamin paprika
1-2 ek. olaj
1-2 kk. piros paprika
só ízlés szerint
víz
30 g Szafi reform magyaros krémes szósz alappor
2 dl tejszín + 1 dl víz a porhoz
Elkészítése: A felaprózott hagymát kevés olajon megdinszteltem, megszórtam piros paprikával. Majd hozzáadtam a felkockázott paprikákat, padlizsánt és gombát. Az egészet alaposan átforgattam és öntöttem alá vizet. Majd csak sóval ízesítettem. Ha szükséges, akkor puhulásig pótoljuk a vizet, de a sótól úgyis fognak a zöldségek is egy kis vizet engedni. Amikor minden puha, hozzáadtam a tejszínnel és vízzel elkevert Szafi reform magyaros krémes szósz alapport. Pár perc alatt felforrt, el is zártam alatta a tüzet. Szafi free gluténmentes nokedlivel tálaltam. Természetesen hagyományos nokedli vagy más főtt tészta is jó hozzá.
Jó étvágyat kíván: Rózsa Éva
Ízek és utazások blog
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.28)